Lansare Gloria şi unicornul magic

Vă povesteam acum câteva zile că m-am implicat într-o campanie de strângere de fonduri pentru Asociaţia Unu şi Unu. Mecanismul campaniei a fost să ne strângem câţiva oameni, să scriem împreună o poveste, s-o înregistrăm şi s-o vindem cu ajutorul Smartbox Family iar toate sumele rezultate din vânzări să meargă către Asociaţia Unu şi Unu.

În urma brainstormingului, am scris cu toatele povestea Gloria şi unicornul magic. Este o poveste minunată despre un copil prematur, o soră mai mare care vrea să fugă de acasă şi magia adevărată a unui unicorn de pluş. Şi, mai presus de toate, este despre dragostea părinţilor pentru toţi copiii lor şi despre atenţia pe care pot sau nu pot, uneori, să le-o acorde. Povestea se poate descărca deja sub formă de audiobook online sau se va putea comanda sub formă de CD de pe site-ul www.audioparenting.ro.

afis cu invitatie_FB cover

Proiectul va fi lansat cu surle şi trâmbiţe sâmbătă 28 noiembrie 2015 la Afi Palace Cotroceni, în zona bradului de Crăciun şi este deschis publicului larg, aşa că vă aştept acolo.

La eveniment vor fi prezente “mamele” Gloriei, adică Miruna Mărgărit (www-ea-si-ea.ro), Ana Nicolescu (www.mamicaurbana.ro), Tily Niculae (www.tilyniculae.eu), Monica Popescu (jurnalist Itsy-Bitsy), Diana Gămulescu (www.unusiunu.com) și, evident, subsemnata împreună cu Eliza care va şi citi un fragment scurt din poveste.

Campanie iniţiată de Smartbox Family şi Parenting PR cu sprijinul Itsy Bitsy pentru copiii prematuri – Asociaţia Unu şi Unu
Partener media: Totul despre mame
Susţinător: AFI Palace Cotroceni

One Reply to “Lansare Gloria şi unicornul magic”

  1. abia astept!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.