(P) Gama Beatrix de la Heybaby.ro

Vorbeam acum câteva zile cu o prietenă şi îi spuneam că am ajuns la un fel suprasaturaţie cu produsele imprimate cu personaje faimoase din animaţii, în special cu Frozen. Eliza are poşetă cu Frozen, geantă de pânză cu Frozen, geantă de voiaj cu Frozen, pijamale cu Frozen, lenjerie cu Frozen etc etc. Îi plac la nebunie și le adună ca Hagi Tudose, iar eu am ajuns, efectiv, să nu le mai suport. Mai vreau să văd şi altceva! Dacă stai să cauţi prin magazinele cu lucruri de calitate (nu la tarabe unde găseşti tot felul de imprimeuri dubioase), imprimeurile cu personaje din desene sunt în proporţie covârșitoare. Cu greu găseşti altceva, în special pentru copiii mai mici care n-au scăpat încă la televizor şi nu ştiu cine e un personaj sau altul. Înconjurată perpetuu de moaca Elsei, aproape că am ajuns să înţeleg filozofia Montessori cu printurile de artă şi posterele cu imagini blânde, pastelate şi cu forme armonioase.

Privind gentuţa pentru prânz şi mini-termosul primite de la Heybaby şi care vor ajunge la o fetiţă dragă mie, îmi dau seama că pentru copiii mai mici încă sunt şanse de scăpare din cercul vicios al animaţiilor comerciale. Setul are un imprimeu cu o buburuză (mămăruţa Juju) care are şi o poveste: e o buburuză timidă dar pasionată de muzică heavy-metal. De fapt, toate personajele colecţiei Beatrix au câte o poveste a lor: rechinul Nigel e pasionat de operă, balena Lucas e la dietă, robotul Alexander are o rachetă încorporată dar îi e teamă să zboare, dinozaurul Percival dă o mulţime de petreceri aniversare, bufniţa Papar face crize de tantrum dacă nu primeşte tot ce doreşte ( 😀 ), caracatiţei Penelope îi place să exploreze şi dă lecţii de yoga. Găsiţi poveştile lor pe site-ul heybaby la cateogoria Produse Beatrix.

DSCN5115

Gentuţa pentru prânz este foarte încăpătoare şi mi se pare potrivită pentru un copil care merge la şcoală sau grădiniţă la program scurt, pentru o ieşire în parc sau de luat în călătorie (în cele cu trenul, de exemplu) deoarece copilul şi-o poate căra singur. Există vârste la care copiii sunt pasionaţi să-şi care după ei diverse lucruşoare iar în această gentuţă încap o mulţime de mărunţişuri.

Ce am pus în gentuţă: o caserolă pentru fructe, mini-termosul cu pai, două sandvişuri, o punguţă cu fursecuri şi o pereche de papucei de schimb.
Ce am pus în gentuţă: o caserolă pentru fructe, mini-termosul cu pai, două sandvişuri, o punguţă cu fursecuri şi o pereche de papucei de schimb. Și mai încăpea, pe deasupra, și o carte și o cutie de creioane colorate.

Termosul cu pai are capacitatea de 280 de ml şi poate păstra diverse băuturi calde sau reci. Seamănă cu o doză de suc şi este foarte rezistent şi uşor de folosit.

Când Gabriela de la Heybaby m-a contactat să-mi prezinte produsele Beatrix, am asociat imediat numele gamei cu numele uneia dintre cele mai faimoase scriitoare şi ilustratoare de cărţi pentru copii, Beatrix Potter, chiar cele două par să nu aibă nimic în comun. Imediat mi-au venit în minte trei concepte: ilustraţii simple, culori prietenoase, lucruri de durată. Şi, într-adevăr, produsele Beatrix sunt genul care pot trece din generaţie de copil în generaţie dacă sunt corect întreţinute, căci personajele cu care sunt decorate nu ţin cont de sex sau de imaginaţia animatorilor de la Hollywood.

Gama Beatrix e ideală pentru cei care vor să ofere un cadou unui copil mic, la un botez, de Crăciun sau la o aniversare dar nu ştiu exact ce să aleagă, pentru că pare să aibă de toate. Fie că oferiţi o cană cu gentuţă de prânz, fie că alegeţi un rucsăcel, atât copiilor cât şi părinţilor le vor plăcea cu siguranţă, căci nu cred că sunt şanse să mai primească ceva atât de elegant şi de frumos.

2 Replies to “(P) Gama Beatrix de la Heybaby.ro”

  1. Ffff dragute sunt produsele prezentate!

    P.S: carticelele doamnei Ileana Vasilescu (“Povestea zilei de nastere” si “Nu mi-e frica, nu mi-e frica de nimic”) au “prins-o” bine de tot pe Ana. Sunt extraordinare, multumiiiiim!

    1. Cu drag, ma bucur mult!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.