Felicitare ghiveci cu flori

Ca să nu zic că n-am făcut nici măcar o singură felicitare anul acesta de 8 martie, am improvizat această felicitare ghiveci cu flori, după nişte idei văzute pe Pinterest.

DSCN5652

N-a ieşit prea grozav, nu am avut niciun chef să decupez manual florile iar perforatoarele pe care le am nu sunt aşa grozave. În ultima vreme mai toate perforatoarele sunt extrem de proaste, le sare arcul, iar o coală cartonată, n-ar tăia neam. Deşi am tot dat banii pe ele, am dat degeaba, pentru că sunt foarte slabe calitativ.

Materiale felicitare: carton maro, hârtie verde, flori decupate cu perforatorul sau manual, lipici. Se decupează elementele ghiveciului în două exemplare. (corpul si buza sunt separate, eu le-am decupat din ochi, fără şablon). Se decupează din coala verde partea care intră în ghiveci. Se lipesc elementele ghiveciului, punând puţin lipici pe margini. Aveţi grijă să lăsaţi suficient spaţiu astfel încât să intre felicitarea în interior. Se lipesc florile în partea de sus a felicitării şi se introduce în ghiveci.

DSCN5657

2 Replies to “Felicitare ghiveci cu flori”

  1. Nedelea Mihaela says: Reply

    Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire, si un soare stralucitor asemeni sufletului dvs.
    LA MULTI ANI de 8 Martie!

    1. Laura Frunză says: Reply

      Multumesc din suflet!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.