Atelier de înşirat mărgele la Bookfest

Pentru atelierul de anul acesta de la târgul de carte Bookfest am ales până la urmă, luând în calcul mai mulţi factori, un atelier de înşirat mărgele – copiii vor face un colier inspirat de Idei creative nr 78, Bijuterii din mărgele pentru copii.

Atelierul se adresează copiilor cu vârste de la 6 ani în sus, atât fetiţe, cât şi băieţi (băieţii pot face un colier frumos pentru mamele sau surorile lor). Vom lucra cu ace, deci e necesar ca cei mici să fi fost în prealabil învăţaţi cum se manevrează un ac şi eventual şi cum se pune aţa în el (dar îi voi ajuta eu, dacă nu reuşesc). Totul e să aibă mare grijă la ace, să nu se înţepe cu ele.

bookfest2016_banner

Atelierul se va desfăşura pe 5 iunie (duminică, ziua alegerilor 😀 ), de la ora 12.00 şi va fi găzduit ca întotdeauna de prietenii noştri generoşi de la Editura Casa şi moderat de mine la locul obişnuit: Clubul şoricelor de bibliotecă, pavilion C1, la etaj. Avem doar zece locuri disponibile, aşa că grăbiţi-vă să vă înscrieţi, dar numai dacă ştiţi sigur că veniţi: Verificaţi/evaluaţi vremea, programul personal şi sănătatea/disponibilitatea copilului, apoi daţi un email la info@edituracasa.ro cu numele şi vârsta copilului/copiilor, precum şi cu numărul dvs de telefon. Pe acest număr veţi primi în seara zilei de vineri, 3 iunie, un sms pentru confirmare, precum şi instrucţiuni despre cum să ajungeţi la Clubul şoriceilor, dacă cumva vă încurcaţi.

Toate materialele pentru colier sunt oferite de editura Casa, deci nu trebuie să aduceţi nimic. Puteţi urmări sau da going/interested la evenimentul creat pe Facebook, acolo voi mai posta diverse lucruri legate de atelier, sfaturi pentru înşirarea mărgelelor, precum şi fotografii pentru a vă menţine interesul 🙂 Atenţie, însă: aderarea la eveniment pe facebook nu înseamnă şi înscriere, înscrierea se face doar pe email la info@edituracasa.ro

2 Replies to “Atelier de înşirat mărgele la Bookfest”

  1. Habar nu aveam ca exista ceva si la etaj! Suna foarte bine “Clubul şoricelor de bibliotecă”, presupun ca mai sunt si alte activitati acolo, nu?

    1. Laura Frunză says: Reply

      Da, mereu sunt activitati pentru copii acolo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.