Cărţi de la editura Info Dar

carti infodar

Aceste cărţi sunt foarte vânate de părinţii pasionaţi de cărţi frumoase, se găsesc extrem de greu şi în cantitate limitată, aşa că Anca Bolos de la Cartemma a reuşit să le aducă în librăria ei virtuală – a achiziţionat de la editură ultimele exemplare rămase, din câte ştiu doar la ea le mai găsiţi, deoarece nu se vor mai re-edita.

Sunt nişte ediţii superbe, cartonate, cu inserţii de tipul “touch and feel” (atinge şi simte) – fie lucioase, fie catifelate.

carti infodar

Poveştile sunt emoţionante, despre generozitate, prietenie şi bucuria de a împărţi cu cei dragi sau cu cei care au nevoie de ajutor. Nouă ne plac enorm, sunt cărţi de suflet, din categoria celor pe care nu le vom da niciodată mai departe.

interior o zi ploioasa

Dacă nu mai prindeţi ediţii în română (ştiu că Anca mai are vreo 30 din fiecare), puteţi cumpăra şi variantele în limba engleză, în ediţii mai mici, integral cartonate, tot cu inserţii “touch and feel”.

one special day

interior one special day


Save

Save

Save

Save

8 Comment

 1. Cristina D says: Reply

  Ce am mai alergat asta iarna dupa cartile acestea :). Intr-un final am reusit sa le iau pe toate trei cu ariciul, cele doua cu iarna au facut parte din calendarul de advent. Am mai luat si “”E vremea de culcare, micutule”. Toate sunt foarte frumoase si ne plac tare mult.

  1. Laura Frunză says: Reply

   “E vremea de culcare” am citit-o noi aseara si am ramas cu o nelamurire: pana la urma vulpile sunt animale nocturne? 🙂

 2. ariadne says: Reply

  Intr-adevar, seria cu Micul Arici este absolut minunata!
  Tot la InfoDar mai sunt cateva carti la fel de frumoase, in acelasi format mare, tot cartonate si cu hartie de calitate, cu desene minunate si calde, pe care le-am mai gasit doar pe librarie.net (nu vreau sa fac reclama, ci doar sa ajut mamicile):
  – “E vremea de culcare, micutule!” (acum disponibila doar la comanda),
  – “Un prieten ca tine” (epuizata 🙁 ),
  – “Tinutul fulgilor de nea” (in stoc).

  1. Laura Frunză says: Reply

   “E vremea de culcare, micutule” o mai are Anca (Books for children) pe stoc. “Un prieten ca tine” s-a epuizat de peste tot, nici Anca n-o mai are, din cate stiu – si ea a luat ultimele exemplare. Noi o avem, din fericire, e foarte simpatica, ma chinui s-o invat pe fata mea arta contemplatiei cu ea, dar nu prea imi iese 🙂 În afară de cele cu ariciul, Anca mai are două cărţi de la Infodar cu zâne, nu le ştiu, dar par foarte faine. Nu ştiu de ce cei de la InfoDar sunt aşa de retraşi şi nu îşi bagă cărţile în mai multe lanţuri de librării.

   1. mara says: Reply

    Nici eu nu stiu … si e pacat, au carti faine!

 3. Maria Tocila says: Reply

  Buna ziua, sunt cu adevarat carti de suflet, si eu am alergat un an dupa ele , prin tot felul de librarii, online sau nu, in final am achizitionat aproape tot ce imi doream de la ei ( mai au una superba 3D cu dinozauri, alta cu Mos Craciun), La un moment dat o vanzatoare din librarie imi spunea ca editura a intrat in faliment si si-a retras cartile de la vanzare, totusi vad ca se mai gasesc, desi f greu. Eu am cumparat unele de pe librariaonline.ro ( fara intentia de a face reclama) dar aici apare pe stoc Un prieten ca tine, pentru cine mai doreste. Si ‘Intr-o noapte intunecata` este draguta si amuzanta, f buna pt copilasii care au frica de intuneric.

  1. Laura Frunză says: Reply

   Avem si noi “Într-o noapte intunecată”, e chiar drăguţă. E posibil să fi intrat şi în faliment, da, şi să lichideze stocurile acum. Să sperăm că le expiră drepturile de autor în curând şi le poate cumpăra altă editură. Ar fi păcat de cărţi aşa frumoase să se piardă.

 4. Andreea M says: Reply

  Cele cu zâne sunt de vis! Eu le-am luat încă de când avea fetita mea 18 luni de teamă să nu le ratez. Aici articolul care m-a convins http://www.micatelierdecreatie.ro/2013/06/chemam-vara-cautam-zanute.html?m=1

Leave a Reply