ABC de nutriţie – lansare inedită online

Curtea Veche Publishing are plăcerea să anunțe lansarea primei cărți de nutriție pentru copii scrisă de un medic nutriționist din România. “ABC de nutriție” de dr. Mihaela Bilic este cartea care vine să revoluționeze percepția noilor generații despre nutriție, aducând o schimbare reală în ceea ce privește obiceiurile alimentare. (detalii despre conţinutul cărţii mai jos)

Cartea va avea parte de o lansare neobișnuită, Curtea Veche Publishing aducând în premieră o lansare de carte live pe Facebook. Joi, 14 iulie, începând cu ora 14.00, dr. Mihaela Bilic va fi în direct pe pagina de Facebook Curtea Veche Publishing pentru a povesti cu părinții din toată țara despre nutriția la copii. Toți cei care vor urmări lansarea în social media vor putea pune întrebări în timp real și afla răspunsuri la cele mai controversate probleme legate de obiceiurile alimentare ale celor mici.

mihaela bilic lansare live

Volumul de nutriție pentru copii conține tot ce trebuie să știm despre mâncare, nutrienți, calorii și etichete. Micii cititori pot învăța să devină “detectivi de etichetă”, își pot forma “obiceiuri bune de mâncat”, vor ști ce înseamnă farfuria ideală și vor învăța să aprecieze mâncarea prin gustul bun și beneficiile pe care le poate aduce organismului.

Cartea cuprinde 30 de jocuri şi experienţe legate de mâncare, 30 de curiozităţi şi secrete despre alimente, teste şi exerciţii de isteţime, liste de echivalenţe, explicaţii medicale şi informaţii ştiinţifice, tabele şi grafice cu procente de nutrienţi, o istorie cu gust şi o diplomă de absolvire.

Volumul “ABC de nutriție” este disponibil în librăriile din toată țara și în magazinul online www.curteaveche.ro la prețul de 44 lei.

Sursa: comunicat de presă Curtea Veche Publishing

Save

4 Comment

 1. Eu nu auzisem despre dna Bilic pana la epidemia cu streptococ betahemolitic de acum cateva luni. Cred ca iti amintesti ca am scris tare revoltata, pe blog, la vremea respectiva… Ca sa ma documentez, am intrebat atunci, in stanga si in dreapta, despre varsta optima de introducere a carnii in alimentatia copiilor – parintii bebelusilor morti sau grav bolnavi fusesera acuzati de o doctorita lipsita de orice empatie ca i-au hranit neadecvat, desi conform cu toate graficele de diversificare. Mi s-a recomandat sa o intreb si pe aceasta doamna, ca fiind specialista in nutritie, dar a fost singura care nu mi-a raspuns. Situatia era tragica atunci, scandalul mult mediatizat, parintii foarte ingrijorati, deci am presupus ca nu se pricepe in domeniul copiilor, daca nu a avut nicio parere pe subiect, cum ar fi fost, zic eu, etic. Acum se pare ca se pricepe, totusi, daca vinde o carte pe aceasta tema…

  1. Laura Frunză says: Reply

   Nu stiu ce sa zic, Alunita, daca imi aduc eu bine aminte, parca si-a dat cu parerea pe la ea pe wall si n-o fi simtit nevoia sa comenteze extra. Nu am vazut cartea inca, o am, e pe la birou, dar n-am citit-o, deci inca nu stiu sa-ti spun despre ce e vorba in ea. Deocamdata am anuntat doar lansarea si urmeaza sa revin, daca va fi cazul, cu o recenzie a cartii.

 2. Dna dr. Bilic, aveti o mare raspundere publicand o asemenea carte de bucate pentru copii.1) Va rog sa tineti cont de faptul ca exista o carte, numita BIBLIA, care precizeaza ca omul este programat genetic pentru hrana frugivora (Geneza cap1,verset 29). Acest fapt a fost confirmat de o echipa de medici si biologi care au analizat a)Anatomia sistemului digestiv al omului, b)Compozitia sucului digestiv al omului, inca de acum cca 3 ani. 2)Va rog cititi cu atentie “Studiul China”de dr.Collin Campbel, in care veti afla ca in China NU SE CONSUMA LACTATE DUPA VARSTA DE 5 ANI. 3)Va mai recomand urmatoarele carti: A)”Hrana Vie” dr.Ernst Gunter, B)”Ghidul dr.Jensen pentru detoxifiere intestinala” dr.Bernard Jensen, C)”Sa traim sanatos fara toxine” dr.Robert Morse. Dorinta dumneavoastra de a face un bine, trebuie sa fie precedata de o foarte buna documentare. Altfel, veti provoca un prejudiciu foarte mare celor ce va urmeaza sfaturile( In mare masura GRESITE!!!). Sa auzim numai de bine !

  1. Laura Frunză says: Reply

   Eu zic ca daca e sa ne luam dupa Biblie, sa ne amintim faptul ca Iisus a impartit oamenilor peste si paine, nu gulii. Ca asa, luam doar ce ne convine de pe unde ne convine. Doamna dr Bilic pledeaza pentru o alimentatie echilibrata si asta este fix lucrul de care au nevoie copiii pentru a creste cu o atitudine sanatoasa fata de mancare, intr-o societate care a devenit din ce in ce mai obsedata cu tot felul de diete inventate de te miri cine care doar fac bani pe spinarea credulilor.

Leave a Reply