Am fost în direct la radio

Vineri anunţam cam din scurt pe pagina mea de Facebook că voi fi în direct la Radio Hit Iaşi, ca invitată a lui Alice Ciobanu la emisiunea Alice în Ţara Bucatelor, unde voi vorbi despre parenting, vacanţe cu copiii, mâncare şi presiunea de a fi un părinte “bun”. Ceea ce am şi făcut şi, sper eu, nu m-am descurcat foarte rău. Dacă aţi ratat emisiunea, puteţi asculta înregistrarea în cele ce urmează, cu menţiunea că nu e foarte lungă, deci nu o să vă plictisesc mult timp 🙂

Radio Hit Iaşi se poate asculta pe 94.9 FM (în zona Moldovei) sau pe www.radiohit.ro/live. Alice şi emisiunea ei au intrat în vacanţă momentan dar vor reveni din toamnă, de la ora 13.15 şi eu cred că merită să o ascultaţi, poate chiar în timp ce vă luaţi pauza de prânz.

4 Comment

 1. Coca says: Reply

  Felicitari ! M-am bucurat mult sa te ascult !

  1. Laura Frunză says: Reply

   N-am bătut câmpii foarte tare? 🙂

 2. Carmen says: Reply

  Am ascultat toata inregistrarea,mi-a placut mult si mai vrem sa va auzim!Am si eu o fetita de aceeasi varsta care se descurca la bucatarie cam asa ca si Eliza…ma bucur pentru fiecare actiune noua pe care o face in bucatarie,in ultima vreme primesc ajutoare si la intins haine,facut patul ,sters praful.E un sentiment minunat !

  1. Laura Frunză says: Reply

   Ah, stersul prafului, cred ca o zi intreaga ar ridica praful daca as lasa-o :))

Leave a Reply