Copiii voştri folosesc toaletele publice?

Cred că ştim cu toţii că toaletele publice nu sunt nemaipomenit de curate şi igienizate şi, de obicei, pun pariu că ne ferim să le permitem copiilor să le folosească sau facem adevărate jonglerii să îi ţinem în braţe când le folosesc sau să umplem colacul cu hârtie igienică.

Din cauza problemelor pe care le am cu spatele, eu n-am putut niciodată s-o ţin pe Eliza în braţe când folosea o toaletă publică. Dacă era măcar aparent curată, s-a aşezat pe ea (şi nu, n-a luat niciodată vreo boală, Eliza n-a avut niciodată vreo infecţie urinară sau de alt tip în zonele respective), dacă nu era curată, se abţinea. Norocul meu chior a făcut să am un copil cu vezică de soldat. E în stare să se ţină ore întregi dacă i se pare că vreo toaletă nu corespunde cerinţelor ei şi rareori am fost, cred, părintele ăla disperat care aleargă cu copilul prin supermarket şi abandonează căruţul ca să găsească vreo toaletă (de fapt cred că niciodată).

Însă pentru că ştiu că cei mai mulţi copii nu sunt aşa, m-am gândit să vă prezint două produse care vă pot fi de ajutor în cazul în care copiii voştri trebuie să folosească o toaletă publică. Unul dintre ele – protecţiile pentru colacele de toaletă – l-am găsit în Jumbo, când stăteam la coadă la casă, iar pe celălalt – şerveţelele pentru şters şi dezinfectat toaleta – la DM, auzisem de el şi l-am căutat intenţionat.

DSCN7924

Ambele sunt destul de compacte, le puteţi purta fără probleme în poşetă şi folosi la nevoie. Şerveţelele sunt 4.79 lei la DM, iar protecţiile pentru colace în jur de 5-7 lei (nu mai reţin exact, dau un preţ aproximativ) la Jumbo. Eu şerveţelele le folosesc şi acasă, le ţin pe bazinul de toaletă şi şterg rapid cu ele colacul atunci când nu am timp de o curăţenie mai aprofundată cu perie şi detergent special.

Copiii voştri folosesc toaletele publice? Cum procedaţi când trebuie musai să le folosească?

Save

Save

7 Comment

 1. Alina says: Reply

  Buna ,protectie pentru colacele de toaleta se gasesc si la DM si mult mai compacte !Sunt ideale pentru vacante ;)!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Caut si eu ca mi-e mult la indemana DM, decat Jumbo!

 2. Andra says: Reply

  Se gasesc si in carrefour.

  1. Laura Frunză says: Reply

   Servetelele sau protectiile de colac?

 3. Ligia says: Reply

  Protectiile de colac sunt 3 lei, tocmai am refacut stocul azi :))

 4. Cristina Oprea says: Reply

  Sigur voi avea nevoie. Pana acum nu m-am gandit sa cumpar/folosesc protectii/servetele pt ca tin copilul in brate, deasupra vasului cand merge la toaleta publica, dar din toamna va incepe scoala… Am ramas cu o impresie f proasta despre toaletele scolii cand am fost la Ziua Portilor Deschise (am avut 3 obiective: sala de sport, biblioteca si toaleta).

  1. Laura Frunză says: Reply

   La clasa pregatitoare Eliza a refuzat sa foloseasca toaleta scolii, dar statea doar 4 ore la scoala deci nu era o problema. La clasa intai s-a descurcat, doar cand a fost absoluta nevoie. O sa invete si sa se descurce.

Leave a Reply