Spectacol de magie la Palatul Copiilor

Nu cred că există copil care să nu fie fascinat de numerele de iluzionism. A mea, cel puţin, este pur şi simplu fermecată de câte ori vede un iluzionist. Îi plac toate trucurile şi nu-şi pune întrebarea cum sunt făcute, ci doar se bucură de spectacol. Aşa că sunt încântată că îi pot oferi o mare bucurie în luna octombrie, luna zilei ei de naştere, un spectacol deosebit de iluzionism la Palatul Copiilor, organizat de Blu Party, şi susţinut de Bogdan Muntean.

Spectacolul se numeşte Fantasmio, va avea loc pe 22 octombrie, şi va dura o oră, timp în care spectatorii se vor putea bucura de numere de magie şi iluzionism. Aveţi mai jos un trailer al spectacolului:

Bogdan Muntean a fost desemnat Cel Mai Bun Magician din România în anul 2014. El și-a început activitatea de iluzionist în 2004, iar de atunci a susținut sute de evenimente de magie pentru copii și adulți, și a participat la binecunoscutul show de televiziune Românii au Talent! Şi dacă tot vorbim de Românii au Talent, mă bucur să văd că cei care apar în emisiune nu dispar după aceea, din nou, în anonimat. La Palatul Copiilor vor mai fi încă două spectacole susţinute de foşti participanţi la binecunoscutul show tv (în week-endul 15-16 oct, căutaţi pe internet detalii despre Aventuri cu bunicuţa Julieta şi Aventuri în Bubbleland).

Înainte de spectacolul Fantasmia, părinții și copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu un om pe picioroange și cu bufoni veseli, care vor face un mini show menit să îi ajute intre în atmosfera de poveste.

De asemenea, participanții vor avea ocazia să se fotografieze în diverse ipostaze amuzante, cu accesorii special create pentru eveniment, dar și cu magicianul. La plecare, organizatorii BluParty le vor oferi copiilor și un cadou surpriză!

Detalii organizatorice:

loc de desfăşurare: Palatul Copiilor – sala mica, Bulevardul Tineretului 8-10

ora de începere: 11.00

Preţ bilet: 40 de lei de persoană

Biletele sunt disponibile în număr limitat pe bilete.ro  și  iabilet.ro!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.