Fursecuri cu răvaş de la Sorpresino

dscn8524

Cei de la Sorpresino mi-au apărut în feed-ul de la Facebook într-o zi, printr-o postare promovată. Am dat like paginii şi am urmărit ce fac (nu au foarte multă activitate pe pagină) şi, de ziua Elizei, m-am hotărât să-i fac o surpriză şi să iau pentru şcoală fursecuri cu răvaşe personalizate, chiar dacă ştiam că aş ieşi la cel puţin jumătate de preţ cu ciocolăţele Kinder sau două cutii de bomboane şi copiii s-ar bucura la fel de mult.

Dar mi-am dorit mult ca ziua ei să fie specialămai ales că lipsea “marea petrecere”, aşa că am calculat bine bugetul şi am dat comanda de fursecuri (în funcţie de cantitatea comandată, preţurile încep de la 3 lei/bucata). Ba mai mult, m-am chinuit puţin să fac şi mesaje personalizate pentru colegi şi am conceput o listă de 25 de îndemnuri vesele pentru colegii Elizei. Am pus mesaje precum: “Ascultă un cântec vesel şi dansează prin casă după el.” sau “Ieşi la plimbare cu părinţii în parc sâmbătă. Nu uita rolele, bicicleta sau trotineta!” sau “Hrăneşte un căţel al străzii cu ceva bun pentru căţei. Sau o pisică, dacă îţi plac pisicile.”

dscn8524

Fursecurile au venit acasă, prin curier (transport gratuit în Bucureşti), ambalate individual în punguţe de celofan şi legate cu panglică mov. Când le-am văzut, am ştiut imediat că am făcut cea mai bună alegere. Nicio ciocolăţică şi nicio bomboană n-ar fi putut avea acelaşi impact ca aceste mici minuni drăgălaşe.

Ştiu că se pot face şi în casă, dar eu n-aş fi avut răbdare să fac atâtea (am comandat 50 de bucăţi). Dacă nu vă pasă ce mesaje au în interior, puteţi cumpăra cutii cu fursecuri cu răvaş şi în săptămânile asiatice de la Lidl (eu asta am dus anul trecut în martie la serviciu pe post de mărţişoare) – mesajele sunt în limba engleză la acestea. De la Sorpresino le puteţi lua personalizate, în limba română (au ei diverse variante, cu proverbe, cu citate din filme, cu mesaje motivaţionale etc) pentru tot felul de evenimente: nunţi, botezuri, petreceri, alte festivităţi.

dscn8522

Copiii de la şcoală au fost extrem de încântaţi, iar momentul festiv a fost cu atât mai vesel – toţi îşi citeau mesajele, îşi făceau planuri cum şi dacă să le pună în practică şi erau curioşi cu privire la ce au primit colegii. Iar fursecurile au fost delicioase, am mai prins şi eu vreo două 🙂

Save

Save

Save

Save

Save

4 Comment

 1. Super, super idee, s-ar putea sa o incercam de sf. Andrei (ziua lui tocmai a trecut) 🙂

  1. Laura Frunză says: Reply

   Adriana, am pus şi mesajele într-un google doc, în caz că vrei să te inspiri: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Fk519wldK3WIr1VEK7c5ocrEQ1qy9YIqmhugWMk6bSk/edit?usp=sharing

   1. Multumesc mult!

 2. Amanda says: Reply

  Excelent! Chiar ma gandeam sa fac ceva de anul nou! Perfect asa! Un pahar de sampanie si un fursec cu ravas.

Leave a Reply