Pătură coadă de sirenă

Câte fetiţe, oare, nu au fost fascinate de sirene atunci când erau mici, în special datorită animaţiei Mica sirenă sau filmelor cu Barbie în rol de sirenă? Ba unele au rămas fascinate şi când au crescut ceva mai mari (graţie serialului H2O – Adaugă apă de pe Disney Channel).

Eliza e fascinată de sirene, are păpuşi sirene, pe cartea ei din fetru personalizată e o sirenă şi citeşte cu plăcere cărţi despre sirene şi lumea subacvatică.

Am văzut pe net tot felul de variante de pături/saci de dormit în formă de coadă de sirenă şi m-am gândit că Elizei i-ar plăcea foarte mult, mai ales că anul trecut a avut pe lista pentru Moş Crăciun un costum de sirenă (de care n-a apucat să se bucure pentru că, deşi scria 10 ani pe el, îi era foarte mic). Doar că în majoritatea cazurilor, acele pături erau lucrate manual şi se vindeau pe site-uri străine la nişte preţuri foarte mari (de la 60 de dolari în sus). Am tot vrut să comand la noi la cineva, voiam cusută, nu tricotată, dar până la urmă a trecut timpul şi mi-a dispărut din minte ideea.

Într-o zi mi-a apărut o reclamă în feed-ul de la Facebook la site-ul Twinkle Deals şi aveau chiar pături în formă de coadă de sirenă la reducere, cu preţuri pornind de la 14 dolari. Am riscat şi am comandat, nu ştiam nimic despre site, decât că e chinezesc, gen Aliexpress, dar am zis că nu am de pierdut decât nişte bani şi gata. Dar dacă păturica vine şi e frumoasă, atunci am doar de câştigat. Am făcut comanda pe 28 iulie, pe 1 august am primit email că produsul a fost livrat şi pe 23 august l-am ridicat de la poştă (poşta normală, nu cea cu vămuire). Eram foarte curioasă să văd cum arată şi era cât pe-aci să mă prindă Eliza cu ea, dar am scăpat fără să o vadă 😀

20160525163402_71358

Concluzia e că sunt drăguţe, calitatea e decentă (nu vă aşteptaţi la lână merinos, e din poliester), eu am comandat mov şi e o culoare plăcută, şi părerea mea e că bucuria copiilor merită banii. Eu am ales una tricotată, deşi tentaţia mare a fost la cele matlasate, gen quilt, însă m-am gândit că dacă îi place, îşi poate lua pătura cu ea şi când pleacă să doarmă la prietene, la bunica sau în excursii, pentru că ocupă mult mai puţin spaţiu în bagaj. Nu este ca un sac de dormit închis, are o deschizătură la spate, deci nu intră în ea ca într-un burlan 😀 ceea ce pentru claustrofoba din mine a fost o uşurare. Când comandaţi să vă uitaţi la dimensiuni, eu am luat una de 140 cm lungime, dar sunt şi mai scurte, pentru fetiţe mai mici.

Deocamdată am pus pătura deoparte, cu gândul să i-o dau cadou de Moş Nicolae dar nu ştiu dacă să i-o dau de la Moş sau de la mine 😀 Parcă m-am săturat să-şi asume Moşii ăştia toate meritele!

Save

Save

Save

Save

Save

12 Replies to “Pătură coadă de sirenă”

  1. Noi avem una croșetată de o prietenă.
    Despre Moș…la noi s-a lămurit misterul datorită unui prieten care i-a spus cum stă treaba. Nu suferă prea mult. Important e să primească în continuare cadouri.
    Vom păstra, însă, secretul, câțiva ani, pentru cea mică

    1. Eu am încercat să destram vraja anul trecut. Mi-a retezat-o scurt: “refuz să cred porcăria asta”. Şi n-a mai vrut să discute despre asta. Nu cred că era pregătită încă.

      1. Eh, David e mai materialist. Nu conteaza de unde vin cadourile atata timp cat vin 🙂

        1. :))) E bine şi-aşa, presupun.

  2. faina ideea… de multe ori am zis ca ii fac si eu dariei, dar problema e ca ma vede cand lucrez la ea 🙁 . Dar , cred ca voi face un efort sa lucrez macar 1 ora seara dupa ce adoarme ea, si sa o primeasca de sarbatori. Ea banuie ca nu exista Mos Craciun. Eu i-am zis ca eu cred; este mai interesant de Craciun, mai misterioase sarbatorile.

    1. Când e gata, să vii să-mi pui o poză să vedem cum arată 🙂 Mult spor la lucru şi succes să nu te prindă!

  3. Ce frumoasa e! si fetita mea iubeste sirenele, mai ales pe Mica sirena!

    1. Da, şi Eliza la fel. A văzut toate filmele cu Ariel, are şi cărţi. Cred că lumea subacvatică e ceva ce îi facinează foarte mult pe copii, indiferent de sex.

  4. Violeta.argatu says: Reply

    :)))). Zi-le, Laura! :)))

  5. Eu vad ca pagina da eroare si cautand pe site am gasit preturi in lire,nu dolari… Dar arata super misto.

  6. Paturi tip sirena se gasesc si la noi. Se pot comanda de pe net…..http://www.coadadesirena.ro/produs/patura-sirena/ Sunt din material acrilic sau bumbac,moi, placute la atingere, dimensiuni generaose, culori frumoase.Am luat si eu pentru fetita mea, pe rosu, si este un real succes.

    1. Eu zic că sunt aceleaşi, luându-mă după poza cu chinezoaica. Doar că au vreo 50 de lei în plus la preţ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.