Expoziţii interactive cu temă preistorică

Săptămâna aceasta copiii din ciclul primar sunt în vacanţă, aşa că iată trei idei despre cum v-aţi putea petrece o parte din timpul liber. La expoziţia de la Sun Plaza sper să ajung şi eu cu Eliza, mai ales că şi ţine foarte mult (până în ianuarie). La cea din Promenada nu cred că reuşim, deşi e foarte interesantă, iar la film în Băneasa Shopping City, ca să ne bucurăm de preţurile speciale şi de biletele gratuite, nici atât, deşi sunt câteva filme pe care Eliza nu le-a văzut şi şi-ar fi dorit.

În Sun Plaza (mall-ul de la staţia de metrou Piaţa Sudului) are loc expoziţia Epoca de Gheaţă.

“Exponate animatronice în mărime naturală, înfățișând zece mamifere aparținând megafaunei, dispărute în timpul glaciației, îți vor spune povestea lor impresionantă. Așezate în decoruri specifice perioadelor în care au trăit, vor readuce la viață o lume uitată, plină de extraordinar.

Expoziția cu intrare liberă, deschisă în perioada 1 noiembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, se adresează atât adulților, cât și celor mici, care vor avea ocazia să încalece exponatele animatronice, pentru o experiență dătătoare de fiori… de gheață.

Expoziția a fost realizată în colaborare cu Prof. Adrian Giacchino, Directorul Fundației Felix de Azara, o organizație non-guvernamentală, non-profit, al cărei scop este de a contribui la conservarea naturii și a patrimoniului cultural, la dezvoltarea științei și utilizarea durabilă a resuresulor naturale.” (sursă: comunicat de presă)

epoca-de-gheata_landscape

În Promenada (mall-ul de la staţia de metrou Aurel Vlaicu) are loc expoziţia Epoca de Piatră.

În perioada 30 octombrie – 4 decembrie 2016, între orele 9:00 și 20:00, cei mici sunt așteptați la nivel 1, să se aventureze în Epoca de Piatră și să învețe totul despre aceasta prin activități interactive la expoziția Stone Age Kids.

Zilnic, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani vor intra în lumea preistorică, unde se vor aventura timp de 45 de minute pe un traseu special amenajat. Încă din primele minute ale aventurii, cei mici vor fi costumați tematic în oameni ai peşterii. Biletul pentru evenimentul Stone Age Kids are prețul de 15 Lei și va putea fi achiziționat de la biroul Info Point (parter) din mall Promenada. Grupurile organizate de minimum 15 copii pot achiziționa biletul de intrare la preț de 10 Lei/persoană. Mai multe detalii aici.

11

În plus, în mallul Băneasa Shopping City, copiii sub 12 ani au din nou ocazia de a intra gratuit la filmele selecţionate dacă sunt însoţiţi de un adult plătitor de bilet. Biletul pentru adult este şi el redus la 16 lei. Mai multe detalii, precum şi lista filmelor incluse la promoţie aici.

grand family festival

Save

One Reply to “Expoziţii interactive cu temă preistorică”

  1. Numai informatii extrem de utile aici la tine. Pacat ca noi suntem un pic mai departe, la cateva sute de km asa… 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.