Magical Music from the Movies – concert în turneu

Muzica din filmele animate Disney a fost mereu realizată la un nivel de excelenţă greu de atins de către alte animaţii. Sunt zeci şi zeci de melodii celebre pe care cred că le-aş putea fredona la orice oră, mai ales având în vedere că am văzut unele filme de n ori, Eliza având o colecţie impresionantă de DVD-uri cu animaţii Disney. Am şi câteva preferate, bineînţeles, cum ar fi Kiss the Girl din Mica Sirenă, I’ve Got a Dream şi I See the Light din Rapunzel, The Bare Necessities din Cartea Junglei etc. Prin urmare, nu puteam rata ocazia de a merge cu Eliza la concertul Magical Music from the Movies, care va ajunge în Bucureşti pe 12 noiembrie, la Sala Palatului. În ţară, spectacolul se va ţine pe 7 noiembrie la Timişoara, pe 8 noiembrie la Cluj, pe 15 noiembrie la Braşov şi pe 23 noiembrie la Craiova.

magical_music_movies_poster70x100cm

Paula Selling, Dalma Covaci şi Florin Ristei vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney, multe dintre ele câştigatoare ale premiilor Oscar, la categoria Best Original Song: melodii din The Lion King, Frozen, The Little Mermaid, Mary Poppins, Aladdin sau Beauty and the Beast.

Acordurile încântătoare din Let It Go, Circle of Life sau I Wan’na Be Like You vor fi completate de suite instrumentale din Aladdin, Piraţii din Caraibe sau Cocoşatul de la Notre-Dame.

Pentru o experientă completă, toate aceste bucăți muzicale vor fi interpretate live de orchestra Camerata Regală și vor fi însoțite în permanenta de pasaje video de referință ce vor purta spectatorii si mari si mici în lumea minunată creată de Walt Disney.

Biletele se achiziţionează din reţeaua Eventim.

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.