Noi cărţi Disney la editura Litera

noutati-disney

Acum câteva săptămâni am primit un pachet cu noi apariţii de la editura Litera şi aproape toate erau cărţi Disney. Eliza s-a bucurat enorm de cartea cu Miles – sunt destul de puţine materiale pe piaţă cu Miles în spaţiu şi cum ei îi place mult acest desen, s-a bucurat să aibă şi o carte cu povestioare din serial. Şi pentru că v-a plăcut articolul în care v-am sugerat cum să combinaţi cărţi cu alte cadouri legate de acestea, am făcut acelaşi lucru şi pentru cărţile de azi. Nu rataţi la Gaudeamus cărţile Disney, în special noile apariţii cu Elena din Avalor şi Star Wars!

La Miles în spaţiu (6-8 ani) avem un puzzle care, deşi e cu piese mari şi e clar pentru copii mai mici, e unul pe care Eliza nu l-ar da mai departe nici în ruptul capului. Tot din categoria Miles mai are şi un pahar cu pai de băut, dar e pe undeva pe la bunica, altminteri vi l-aş fi arătat.

dscn8515

Aventurile lui Dory (6-7 ani, deoarece are text de completat, dar merge şi mai jos, pentru că povestea e simplificată) merge dăruită cu orice obiect cu Dory sau Nemo – noi avem minge de plajă şi frisbee, dar am văzut multe lucruşoare drăguţe cu Dory la Jumbo, aşa că aveţi de unde alege.

dscn8520

Luna (cărţile sunt pentru copii de clasele primare) este un personaj foarte iubit la noi, mai ales că, de când Eliza a primit permisiunea să se uite la Disney Channel (în ziua în care a împlinit 8 ani), face “binging” cu uitatul la serialele ei preferate de pe Disney (descoperite astă-vară, cât a stat la bunica). Avem multe cărţi cu Luna iar de ziua ei a primit un ghiozdan nemaipomenit, pe care îl adoră. În afară de ghiozdan, mai are o copertă de caiet pe care, de drag, nici măcar n-o ia la şcoală, o ţine în sertar 😀 Obiecte cu Luna am văzut în hipermarketul Cora, la rechizite. A vrut să-şi aleagă şi role ca ale Lunei (tot de ziua ei), dar n-am lăsat-o eu şi până la urmă şi-a luat role ca ale prietenei ei (deh, efectul de turmă, n-ai ce-i face!).

dscn8589

Şi noile apariţii din seria Elena din Avalor şi Star Wars, de care vorbeam. Când o să le am, o să le “cuplez” şi pe ele cu un cadou care poate fi oferit în tandem. La Elena avem o păpuşă frumoasă cu Elena, iar la Star Wars o rochiţă de la H&M care i-a plăcut foarte mult Elizei, deşi iniţial a cam bombănit când a primit-o deoarece era neagră.

noutati-disney

Save

Save

Save

Save

2 Comment

  1. Ligia says: Reply

    Ce fain ca a aparut si la noi cartea lui Brown. Din cate am vazut, e mai degraba pentru parintii pasionati de Star Wars. Abia astept sa ne povestesti si despre ea 🙂

    1. Laura Frunză says: Reply

      O s-o răsfoiesc la târg şi vă spun după aia cum e.

Leave a Reply