10 motive pentru a-ţi completa garderoba cu nişte cizme de cauciuc

colaj-cizme

Dacă nu aveţi încă în garderobă o pereche (sau mai multe) de cizme de cauciuc chic, acum e momentul să vă luaţi. Am găsit, sau mai degrabă m-a găsit el pe mine, un site – Oldcom –  unde cizmele de cauciuc sunt şi frumoase şi la preţuri acceptabile şi produse într-un mediu de lucru decent, în Republica Moldova.colaj-cizme

Eliza a avut dintotdeauna cizme de cauciuc şi nu oricare, ci unele superbe de fiecare dată, cadou de la naşa ei din Canada. Mereu am fost invidioasă pe ele, dacă aş fi găsit şi la noi unele şi frumoase şi pe mărimea mea, mi-aş fi luat şi eu, dar mereu găseam doar urâte sau frumoase şi scumpe şi chiar n-aş fi dat câteva sute de lei pe nişte cizme de cauciuc. Din fericire, cizmele de la Oldcom au preţuri cuprinse între 35 (cele de copii) şi 55 de lei (cele de adulţi).

dscn9097

Iată 10 motive pentru care merită să-ţi completezi chiar acum garderoba cu nişte cizme de cauciuc:

 1. Au nişte modele şi nişte culori superbe. O pereche de cizme de cauciuc galbene sau cu imprimeu cu trandafiri (cele purtate de Eliza în poze) vor însenina orice zi ploioasă mohorâtă.
 2. Preţul este acceptabil, nici vorbă de o investiţie financiară considerabilă. În plus, când o pereche costă 55 de lei, cum să nu-ţi iei şi model cu căpşuni şi cu flori şi cu benzi desenate?
 3. Cizmele de cauciuc de la Oldcom nu sunt căptuşite pe interior, astfel că sunt purtabile în orice sezon. Le puteţi purta atât iarna, cu şosete  speciale de polar, cât şi vara, cu dresuri subţiri.
 4. Cizmele de cauciuc sunt potrivite pentru orice ţinută de oraş, merg şi la pantaloni şi la fustă. În plus, încape cracul pantalonilor în interior şi nu riscaţi să vă udaţi la tiv şi să staţi aşa toată ziua.
 5. Protejează picioarele de umezeală şi de noroi mai bine ca orice alt tip de încălţăminte. Nu ştiu cum sunt alte oraşe, dar Bucureştiul e un coşmar când plouă sau ninge. Canalizările sunt înfundate, astfel că e imposibil să traversezi o stradă, fără să te afunzi până la glezne într-o baltă. Eu n-am avut niciodată cizme de cauciuc şi mereu ajungeam udă la picioare la serviciu, ba aveam acolo şi şosete de schimb dar de cele mai multe ori stăteam udă şi era foarte inconfortabil.
 6. Sunt nişte încălţări foarte potrivite pentru gravide în sezonul rece, deoarece sunt mai largi sus şi se pot încălţa uşor, doar băgând piciorul în ele. Acelaşi lucru e valabil şi pentru copii, începând de la vârste fragede. Ei se pot simţi foarte mândri că reuşesc să se încalţe singuri cu ele.
 7. Sunt foarte confortabile – dacă aveţi tendinţă de umflare a picioarelor după o zi de alergat sau de muncă, cizmele de cauciuc pot fi o alegere ideală în materie de încălţăminte.
 8. Sunt încălţările pe care nu trebuie să le mutaţi niciodată din pantofarul de la uşă. Nu le mutaţi mai în spate într-un sezon şi răscoliţi disperate după ele în alt sezon. Vor sta mereu acolo, la îndemână, ca nişte prieteni fideli, pentru a fi trase repede în picioare în orice anotimp.
 9. Dacă asortaţi la cizme nişte umbrele frumoase, vă asigur că o să vreţi să plouă doar ca să le etalaţi. Nimic nu face ploaia mai frumoasă ca nişte accesorii de ploaie în culori şi imprimeuri vesele.
 10. N-o să mai refuzaţi niciodată o activitate de voluntariat la plantat, la strâns gunoaie, la marşuri caritabile etc pentru că nu aveţi cu ce să vă încălţaţi. Investiţi şi într-o jachetă de ploaie confortabilă şi o să aveţi mereu ţinuta potrivită pentru a fi un voluntar implicat. Aşa o să puteţi spune că o simplă pereche de cizme de cauciuc v-a făcut să fiţi un om mai bun şi mai implicat!
Poţi să şi alergi cu ele!
Poţi să şi alergi cu ele!

La Oldcom mai găsiţi cizme de iarnă îmblănite extrem de confortabile (eu am acest model), espadrile şi pantofi din pânză care costă cât 2-3 pachete de ţigări (preţ întreg sau redus), papuci de casă şi rucsacuri/poşete cu modele etno. De fapt, imprimeurile etno le veţi regăsi pe mai toate produsele lor care conferă, astfel, un farmec boem pieselor de încălţăminte şi accesoriilor.

Notă:

Eu port mărimea 36. La cizmele de cauciuc, îmi vin bine cele 35-36, iar la cizmele de iarnă, îmi vine bine 37. Consultaţi tabelul de mărimi înainte de comandă.

Save

Save

Save

Save

4 Comment

 1. Carmen says: Reply

  Multumim pentru recomandare! Eu am cautat de foarte mult timp niste cizme asa frumoase si acceptabile la pret ,dar nu am gasit.tot ce era frumos era si foarte scump si sincer nu am vrut sa dau pe o pereche de cizme 100 sau 200 de ron,de aici sigur voi comanda putin mai incolo.O duminica placuta va doresc!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Mă bucur să aud că îţi plac cele de la Oldcom. Sper să găseşti ce ai nevoie la ei. Şi nu uita şi de şosetele din polar pentru extra-căldură!

 2. Valentina says: Reply

  Foarte frumoase produsele de pe acest site. Multumesc pentru recomandare!

 3. Gabi says: Reply

  Am si eu de la Oldcom in model in patratele, pe care nu-l mai vad la ei pe site. Si am gasit ceva asemanator, acum in an, la Decathlon, pentru baiatul meu. Acum reluam cautarea, ca a crescut si I-au ramas mici.

Leave a Reply