Felicitare de Crăciun cu glob din perle auto-adezive

Am făcut această felicitare de Crăciun cu glob din perle auto-adezive pentru o doamnă foarte dragă şi am vrut neapărat să aibă o atingere de eleganţă şi stil. Cum mereu am crezut că perlele sunt accesoriul care spune cel mai bine că purtătoarea lor este o doamnă, am apelat la Perlucele autoadezive – jumătăţi de perle de la Daco Art.

Materiale: cartoane pentru felicitări Port bucurii (roşii), Perlucele, un şnur cu mărgele pentru agăţătoarea globului (dar puteţi folosi orice altceva aveţi la îndemână, hârtie gumată cu sclipici, şnur auriu etc), panglică verde pentru fundă, adeziv Silipici.

dscn9369

Se trasează un cerc cu un creion şi un pahar sau un capac (eu am folosit un capac de la o cutie de chipsuri). Se face conturul cu Perlucele, având grijă să poziţionaţi perluţele fix pe marginea liniei, ca să iasă globul perfect rotund. Apoi umpleţi spaţiul din interior cu alte perluţe, de diferite dimensiuni. Aici rămâne la latitudinea voastră dacă faceţi un glob din perle dispuse în mod simetric, sau lipiţi perlele alandala pentru un aspect mai artistic. Lipiţi agăţătoarea şi apoi funda.

dscn9377bis

Pe principiul acesta puteţi face şi carduri de masă dacă daţi o petrecere mai elegantă, doar timp şi răbdare să aveţi. Pentru mai multe idei de activităţi creative cu tematică de iarnă, vă invit şi pe pagina de Facebook Daco Art.

Save

Save

Save

Save

Save

4 Replies to “Felicitare de Crăciun cu glob din perle auto-adezive”

  1. Ce chestii faine au cei de la Daco! Tu le iei de pe site? Sau ai gasit vreo librarie bine aprovizionata, eventual prin Berceni? :))

    1. Nu de pe site, că încă nu au pe site toate produsele pe care le folosesc. Le iau de la Profi Art, de pe Griviţei.

      1. Oki, multam. Deja am un wishlist de o pagina de la ProfiArt, deci trebuie sa imi fac drum pana acolo neaparat

  2. Foarte reusita ideea! Cred ca Craciunul asta voi fi creativa 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.