Idei de cadouri – păpuşa şi castelul lui Ariel

castelul-lui-ariel

Vă spuneam acum ceva vreme, când am povestit de pătura sirenă, că Eliza e înnebunită după tot ce înseamnă sirene. Are deja o colecţie de păpuşi sirenă dar pe Ariel în varianta mare nu o avea, pentru că atunci când era mică a primit una şi a mâzgălit-o cu pixul şi alta nu i-am mai luat. În afară de faptul că îi plac păpuşile sirene, îi place mult şi să se joace în cadă cu păpuşile, fapt care a dus la deteriorarea unora dintre păpuşile obişnuite care mereu zac prin baie la uscat. Aşa că Moş Crăciun o să ignore lista aia lungă de jucării care costă de la 500 de lei în sus şi o să-i aducă ceva absolut minunat (şi ceva mai ieftin) cu care să se poată juca şi în cadă: o păpuşă Ariel care face bule de săpun şi castelul lui Ariel.

Păpuşa Ariel are o coroniţă care face bule de săpun şi fusta detaşabilă. Îi torni în interior lichid special de baloane (se găseşte de cumpărat la recipient de 200 sau 500 ml) şi când o strângi, ies bule prin coroniţă. În plus, în pachet e şi o baghetă separată de făcut balonaşe. Înţeleg că mai există şi alte prinţese în varianta asta care face bule de săpun, deci dacă fetele voastre au altă prinţesă preferată, o puteţi căuta şi pe aceea.

bubble-tiara-ariel

Castelul lui Ariel conţine castelul propriu-zis, cu un leagăn micuţ, un tobogan, o păpuşică Ariel şi o masă de toaletă cu oglinjoară. Este foarte simpatic şi sper să reuşesc să-l dosesc până de Crăciun pentru că Eliza deja a început să deschidă uşile pe la şifoniere şi să tragă cu ochiul peste tot. Nu o face neapărat ca să caute ceva, dar are o curiozitate aproape enervantă uneori şi îşi bagă nasul unde nu trebuie 😀

castelul-lui-ariel

Eliza se învârtea pe aici şi când scriam articolul şi cât pe-aci să vadă pozele (n-am reuşit să fac poze reale la jucării, aşa cum îmi place mie, din motive lesne de înţeles), dar am reuşit s-o uşuiesc la treaba ei, să coloreze într-o carte cu activităţi cu Regatul de gheaţă 😀 Voi pe unde ascundeţi cadourile ca să nu le găsească cei mici? Le-aţi luat deja? Dacă nu, vă anunţ că o să mai am încă două articole cu recomandări, aşa că nu disperaţi, dacă nu ştiţi ce să le mai luaţi sau ce să le sugeraţi rudelor şi prietenilor să le dăruiască!

Găsiţi păpuşa şi castelul Ariel în hipermarketuri, la raioanele de jucării şi în diverse magazine online (la Noriel, de exemplu).

Save

8 Comment

 1. cristina o says: Reply

  Da, am luat deja parte din cadourile pt Craciun. Din fericire, am un spatiu unde le ascund bine (pe un balcon maaare, care desi e inchis, este f friguros, asa ca nu are curaj sa scotocească acolo).

  1. Laura Frunză says: Reply

   Ah, cât te invidiez pentru balconul ăla! Vreau şi eu balcoooooon! :(((

 2. Tui Andreea-Rodica says: Reply

  Încă nu am pregătit toate cadourile, dar cele deja cumpărate sunt ascunse prin dulapuri, cât mai sus, învelite în câte un tricou sau paturica. Cezara va primi si o patura coada de sirena, îți mulțumesc pe aceasta cale pentru idee. Am sa mă uit și după papusa Ariel.

 3. Nedelea Mihaela says: Reply

  Cel mai bun loc de pitit cadourile: camara! Crede-ma, pe cuvant! E testata metoda de ziua sotului, diferite aniversari, etc. Alex e prea mic pentru a scotoci, deci mai am si un pic de noroc.

 4. Adina says: Reply

  Te rog nu întreba de ascuns, înca ma doare capul. Le-am băgat în cel mai înalt dulap din dormitor si cu munca in echipa le-au găsit. Aia mica sugea si cei mari au deschis ușa cu mătura si s-au urcat pe bicicletă și au văzut cam tot ce era acolo, desi erau alte cutii în fata jucăriilor…..Pregătiri din timp….ce sa mai zic

  1. Laura Frunză says: Reply

   Vai! Şi ce faci acum? Le-ai dat cadourile şi nu le mai aduce Moşul nimic?

 5. Adina says: Reply

  Nu le-am dat, doar le-am mutat. Am spus ca e cutia goala, era ceva credibil pentru ca aveam cutii goale prin sufragerie pentru Cutia pentru copii nevoiasi, nici asta nu i-a lamurit, vroiau sa se joace cu cutia goala. La razboiul de tesut cu Elsa nu s-au prins ce e, prin urmare o sa lipesc ceva autocolant pe cutie sa nu ii vada sigla cand il primeste. Ei cred ca Mosul exista (sunt sub sase ani) deci ceva le va duce, inca nu stiu ce :)))

 6. Carmen says: Reply

  Cel mai bun loc de ascuns cadouri…la bunica ,stam aproape si acolo este cel mai sigur ,acasa nu prea am sanse sa ascund .

Leave a Reply