Şablon de brad pentru tehnica quilling – printable gratuit

Aceasta este o activitate care poate fi executată atât acasă cât şi la şcoală sau grădiniţă. Este utilă pentru exersarea răbdării şi a atenţiei la detalii iar rezultatul este unul foarte frumos. Acest şablon de brad pentru tehnica quilling este oferit, în exclusivitate blogului meu, de ilustratoarea Clara Nae.

Materiale: şablon imprimat, fâşii de quilling de 18 cm, ac de quilling, elemente decorative auto-adezive: Multi-Bling şi Perlucele de la DACO Art, adeziv Silipici.

dscn9363

Se fac cerculeţe de quilling. Pentru globuri se lasă rotunde. Pentru luminiţe, se “ciupesc” la ambele capete, iar pentru stea, doar la un capăt. Se lipesc pe planşă cu Silipici. Apoi se decorează după placul inimii cu ştrasuri sau jumătăţi de perle auto-adezive.

dscn9258
Mâinile hărnicuţe ale Elizei

Dacă nu vă pricepeţi la quilling (deşi nu e mare filozofie odată ce înţelegeţi principiile), puteţi decora bradul cu cerculeţe făcute cu perforatorul din coli de spumă sau de carton sau cu seturi de pompoane mici. De asemenea, puteţi folosi şablonul pentru a face modele din plastilină peste el (play doh mats), dacă îl puneţi într-o folie transparentă (detalii despre play doh mats şi cum se folosesc ele aici).

dscn9366

Al meu şi al Elizei unul lângă altul
Al meu şi al Elizei unul lângă altul. Ghici care e care!

Şablonul este destinat folosirii acasă sau la şcoală, nu pentru activităţi comerciale (ateliere contra-cost, de exemplu). Vă rog să nu-l distribuiţi fără a preciza sursa şi să nu-l încărcaţi pe site-uri de file sharing, forumuri sau grupuri de facebook. Distribuirea se face doar dând “share” (distribuie) la această postare.

sablon brad

Dacă vă plac activităţile creative şi vreţi să vedeţi şi mai multe, vă invit şi pe pagina de Facebook a Daco Art – acolo veţi găsi prezentări de produse, dar şi tutoriale în imagini sau video care o să vă facă poftă de meşterit!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

3 Replies to “Şablon de brad pentru tehnica quilling – printable gratuit”

  1. violeta argatu says: Reply

    Bradutul Elizei este cel din dreapta – zic eu (pentru ca e mai bogat

    1. Mai păstrez un pic misterul să văd dacă mai răspunde cineva şi îţi confirm sau infirm după aia 😀

  2. Eu zic că cel din stânga e al Elizei. 🙂 Frumos mai lucrați voi și vă felicit!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.