Etichete pentru cadouri de Crăciun

Am făcut acest etichete pentru cadouri împreună cu Eliza într-o după amiază. Se fac foarte simplu, doar că aveţi nevoie de un perforator special pentru etichete. Noi am folosit unul de la DACO Art, destul de mare.

Pe lângă perforator, mai aveţi nevoie şi de diverse accesorii de lipit: steluţe, fulgi, brăduţi, crenguţe de ilice, ştrasuri. Cel mai fain set pe care l-am găsit eu (şi am mai multe seturi luate de prin diverse locuri) e tot de la DACO, se cheamă Decorici mici. Evident, vă mai trebuie carton, lipici, un perforator pentru o singură gaură şi panglică subţire.

dscn9513

Decupaţi etichetele cu perforatorul, apoi folosiţi perforatorul pentru o singură gaură pentru a face orificiul prin care veţi trece panglica. Decoraţi după bunul plac şi gust cu diverse elemente, apoi scrieţi numele destinatarului, legaţi panglica şi gata, mai lipsesc doar cadourile.

dscn9519

Noi deja le-am lipit pe cadouri, iar o parte dintre ele au şi plecat spre destinatari. Sperăm ca darurile şi gândurile noastre bune să aducă multă bucurie primitorilor!

Save

Save

One Reply to “Etichete pentru cadouri de Crăciun”

  1. Sunt sigura ca darurile voastre vor fi primite cu mare bucurie mai ales ca toate detaliile sunt bine gandite si frumos lucrate.Imi plac etichetele,o idee buna si e usor de pus in aplicare.Sarbatori frumoase sa aveti!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.