Cele mai citite articole de pe blog în 2016

Nu mi-a trecut niciodată prin cap să fac o statistică să văd care au fost cele mai citite articole de pe blog în 2016, dacă nu ne cerea Zina/GoKid.ro să îi dăm cel mai citit articol pentru un round-up al blogurilor de parenting în 2016. Am frunzărit statisticile şi am rămas surprinsă, nu m-aş fi gândit niciodată că cele mai citite 10 articole de pe blog vor fi următoarele:

Accidente la spălat rufe (locul 1) – semn că nu sunt singura care face pocinoage cu rufele.

Prăjitură cu cremă de gălbenuşuri şi unt (locul 2), Sărăţele cu caşcaval (locul 8) şi Piure din fructe pentru bebe (locul 9)  – semn că latura culinară a blogului meu este foarte apreciată şi nu ar trebui ignorată.

Magazinul Jumbo Bucureşti (locul 3) – o să actualizez acest articol şi cu informaţii despre celelalte magazine Jumbo, ca să găsească mereu cititorii informaţii actualizate.

Articolele despre Tăierea moţului/Ruptul turtei (locul 4) şi Tradiţii de botez (locul 7) îmi demonstrează că trebuie să insist pe articolele despre tradiţii şi am în plan o serie întreagă de astfel de articole în 2017. Oricât de moderni ne dăm uneori, în anumite situaţii ne întoarcem la tradiţii chiar dacă ni se par desuete.

Obţinerea răsadurilor de legume – ghid pentru începători ocupă locul 5 în topul celor mai citite articole. A fost un guest post scris de o cititoare, căreia îi mulţumesc pe această cale. Mi-ar plăcea mult să am o secţiune de grădinărit pe blog, dar, din păcate, nu am grădină. O să încerc, însă, să abordez teme care privesc grădinăritul pe balcon sau îngrijirea florilor din casă, pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor cititorilor.

Pastă modelatoare făcută în casă se află pe locul 6 – a fost un articol foarte citit, e o reţetă sigură pe care eu am făcut-o de nenumărate ori.

Pe locul 10 se află un articol despre legislaţia care priveşte femeile gravide şi proaspetele mame, un articol care ar trebui actualizat, sper să reuşesc anul acesta. Cred că este cel mai comentat articol al meu. Am avut unul (pe care l-am şi şters, din păcate, pentru că nu mai era de actualitate), care ajunsese la aproape o mie de comentarii. Este, în continuare, un semn că e nevoie de foarte multă informare şi educaţie pe tema asta.

Iar cel mai citit articol scris în 2016 este Domnul şi doamna Hormon şi alte discuţii delicate – voi continua să abordez acest subiect sensibil pe măsură ce vom aborda în familie noi aspecte ale acestei teme.

Vouă ce articol de pe blog v-a plăcut cel mai mult în 2016? Ce subiecte vreţi să mai abordăm în 2017?

Save

Save

9 Comment

 1. Cristina o says: Reply

  Nu am un articol preferat, dar cel mai mult îmi plac postarile cu recomandări de carti. Chiar m-am obisnuit sa primesc “mura-n gura” pe capitolul asta de la tine. In alta parte nu ma sinchisesc sa caut noutăți. Imi mai plac articolele cu si despre Eliza. La multi ani cu articole atractive pentru toate gusturile si toate vârstele!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Mulţumesc, Cristina! Pentru că mă citeşti şi pentru comentarii, dar şi pentru sprijinul acordat blogului în 2016!

 2. La multi ani! La cat mai multe postari interesante! Noi le citim cu drag.

  1. Laura Frunză says: Reply

   Multumesc!

 3. Adina S says: Reply

  Sincer, eu citesc toate articolele tale. Poate omit când sunt în concediu și nu stau pe net. Îmi plac mult momentele despre Eliza și tine, rețetele, recomandările de cărți, crafturi. Sincer, eu aș citi și despre bebeluseala din nou, cum a reacționat Eliza sau cum se poarta cu bebe. La mulți ani și cât mai multe articole!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Despre cum se poarta Eliza cu bebe chiar o sa scriu, ca ma simt un pic depasita 🙂

   1. Adina S says: Reply

    Chiar m-ar ajuta. O sa am eu bebe la vară, așa că vreau să mă pregătesc…

    1. Laura Frunză says: Reply

     Cat are copilul cel mare acum?

     1. Adina S says:

      6 ani împliniți în decembrie. Hai că mă iau emoțiile de când am văzut comentariul 🙂

Leave a Reply