Alice in Wonderland – spectacol de teatru

Pe 5 februarie la Cinema Pro are loc un spectacol pe care eu îl consider unul dintre cele mai bune spectacole de teatru pentru copii pe care le-am văzut în ultimul an. O adaptare frumoasă după Alice în Wonderland a lui Lewis Caroll, spectacolul pus în scenă de Mini Art Show o plasează pe Alice într-un decor modern: fetiţa este pasionată de telefonul mobil şi nu o mai interesează nimic altceva. Plimbarea prin Ţara Minunilor o va face pe Alice să aprecieze mai mult timpul petrecut afară, în natură, dar şi cărţile cu poveşti.

Spectacolul este o combinaţie de teatru cu proiecţii cinematografice, cu melodii originale pe fundal, compuse de Eduard Petru Jighirgiu. Coloana sonoră mi s-a părut excelentă, iar melodia mea preferată a fost cea a Omizii de pe ciupercă, e foarte veselă şi optimistă.

Ca să vă conving, iată trailerul spectacolului:

Mi-aş dori foarte mult să se umple sala la acest spectacol, precum şi la Cântec pentru Tisha, alt spectacol pus în scenă de Mini Art Show. Sunt spectacole muncite în care s-a investit foarte multă energie şi foarte multă muncă şi mă doare sufletul să văd că nu sunt apreciate aşa cum ar merita. Ieşiţi din casă, duceţi copiii la teatru şi alegeţi bine pe ce daţi banii! Noi am văzut spectacolul înainte de Crăciun şi Eliza a fost încântată de el, sunt sigură că toţi copiii care îl vor vedea vor simţi la fel. Vârsta recomandată este 4+.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.