Felicitare quilling pentru copii

dscn9952

Eliza a făcut felicitarea asta pentru o prietenă la care a mers în week-end, voia să îi facă toată familia din quilling, dar n-au încăput decât două persoane, prietena şi fratele ei. Începuse ea cu o idee, dar i-am sugerat să ia cartea Quilling pentru copii de la editura Casa şi să caute acolo cum se fac oameni din quilling. A căutat şi a făcut absolut singură totul, fără niciun ajutor din partea mea. Am fost aşa de mândră! În general nu are foarte multă răbdare la activităţi practice migăloase, dar quillingul îi place şi, când se apucă, bibileşte ceva vreme la ele.

dscn9952

Capetele sunt făcute cu un perforator care face discuri, iar restul elementelor sunt cerculeţe de quilling făcute cu fâşii mari, de 30 cm, sau mai mici, de aprox 15 cm. Cred că ar merge şi o felicitare frumoasă de 8 martie pe modelul ăsta, decorată şi cu alte elemente, mai multe floricele sau briz-brizuri. Noi cred că vom face mărţişoare pentru la şcoală după modele din cartea asta, o să alegem probabil diverse animăluţe, ca să avem varietate mai mare.

4 Comment

 1. voiam să zic felicitări pentru felicitare, dar ar fi sunat ciudat :D, oricum, foarte interesantă și simpatică 🙂

  1. Laura Frunză says: Reply

   Mulțumim!

 2. Amanda says: Reply

  Vai cat m-am mai chinuit acum doi ani sa fac spiralele astea! Le-au aratat fetelor la scoala tehnica si m-au inebunit! Nici nu am stiut ca exista carti la noi!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Există şi chiar mai multe. Le găseşti la editura Casa pe toate.

Leave a Reply