Cutiuţă din inimioare de spumă

Puteţi improviza genul acesta de cutiuţă din orice forme mari din spumă – eu am avut unele frumoase (fluturi şi flori) dar le-am donat unei grădiniţe la ultima curăţenie, aşa că am rămas doar cu aceste inimi din setul Inimoasa de la DACOart – au aproximativ 15 cm. Pentru cutiuţa din poze am folosit o inimă roşie şi una albă, să fiu în ton cu mărţişorul. În cutie încape o bijuterie sau ceva dulce şi e amuzant să oferi ceva ascuns acolo, pentru că e nevoie de puţină răbdare pentru a desface panglica şi a descoperi surpriza.

inimioara

Materiale: 2 inimioare din spumă, un perforator (eu am folosit unul pentru o singură gaură, face găurile mai mari decât cel obişnuit pentru documente), panglică roşie. Se perforează inimile pe margini şi se cos cu panglica. Nu uitaţi să ascundeţi cadoul în interior înainte de a face funda!

Inimioara asta i-o voi dărui Elizei cu o brăţară simpatică în interior, e un iepuraş care aleargă după o perlă. Am primit-o mai demult de la o prietenă dar am pus-o în cutia mea de bijuterii şi am uitat de ea, aşa că i-o dau acum, mai ales că s-a tot uitat la Mickey Mouse şi ştie care-i treaba cu Sfântul Valentin 😀 – adică e o zi în care prietenii îşi fac reciproc felicitări şi mici cadouri (nu ştie varianta cu îndrăgostiţi şi alte cele).

Pe pagina de Facebook DACOart găsiţi şi alte idei cu inimioare, dacă vă interesează!

2 Replies to “Cutiuţă din inimioare de spumă”

  1. Ne-am pus in plan sa facem si noi pentru martisoare. Multumesc ca ai scris aia cu “Nu uitaţi să ascundeţi cadoul în interior înainte de a face funda!”. Sa nu patesc ca data trecuta, cand am facut felicitarea de razuit de la tine si am dotat-o cu singura moneda din lume (cred) care nu paote sa razuiasca. Daca nu ai scris si ce fel de moneda sa punem… :-))))

    1. :))) Eu de unde să ştiu că ai în casă doar monede aşa mici? :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.