Găteşte cu Eliza, episodul 8 – Chifteluţe de pui cu ricotta

dscn9338

Episodul ăsta e filmat în decembrie, dacă vă vine să credeţi, dar efectiv nu am avut timp să-l editez ca să vi-l arăt. Reţeta din acest episod este din cartea Reţete pentru micile gospodine a bloggeriţei Laura Adamache. Nouă ne-au plăcut foarte mult aceste chifteluţe şi plănuiesc să le repet, dar cu piept de curcan de data asta. Brânza ricotta le face moi şi umede la interior, deloc uscate aşa cum ies în general chiftelele de pui la cuptor. O să notez reţeta asta şi pentru când bebe o să mănânce carne, pentru că este o reţetă potrivită pentru diversificarea avansată (12 luni+ când copilul deja mănâncă bucăţele şi gluten).

Cum ar zice Eliza, poftă bună!

5 Comment

 1. Sinziana says: Reply

  Cu siguranta ma voi intoarce la aceste episoade cand fetita mea va fi suficient de mare cat sa gatim impreuna (deocamdata ea e inca in ‘cuptor’ i.e. burtica). Eliza e o scumpa si parca gateste retete din ce in ce mai sofisticate. Felicitari, Eliza!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Mulţumesc, Sînziana! Reţeta doar pare sofisticată pentru că are ricotta în ea, dar de fapt e foarte simplă! Să o încerci!

 2. Catalina says: Reply

  As vrea sa te felicit pentru faptul ca iti inveti fiica sa gateasca. Mi se pare un “skill” foarte utile si din pacate este ignorat de multi parinti.

 3. Ami says: Reply

  Felicitări Elizei!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Mulţumim!

Leave a Reply