Reducere 25% la fotocărţi Celebook

Pentru că se apropie Paştele şi eu pregătesc fotocărţi cu poze de la botezul lui bebe, am vorbit cu Ina de la Celebook şi ea a fost super drăguţă să acorde pentru cititorii blogului o reducere de 25% la fotocărţile făcute până pe data de 10 aprilie. După ce mi-am făcut o fotocarte cu un voucher câştigat la un concurs, am devenit fan şi client al Celebook pentru că mi-au plăcut foarte mult fotocărţile lor, iar preţurile pentru calitatea oferită sunt mai bune decât unde făceam eu înainte (la Cewe).

Eu o să optez acum pentru nişte fotocărţi de 21×21 cm, cu câte o fotografie pe toată pagina, pentru că am avut un fotograf care a surprins foarte multe detalii minunate la botez şi vreau să se vadă.

flo_5739
Poză cu lumânări, dacă tot se apropie Paştele 🙂

Codul de reducere este LAURA25 şi îl aplicaţi în câmpul respectiv atunci când faceţi comanda. Hai, spor la făcut fotocărţi, o să faceţi bunicilor nişte surprize mult mai frumoase decât dacă le luaţi cine ştie ce alte prostioare!

Despre fotocărţi am mai scris eu aici.

Notă:

Nu sunt afiliată la Celebook şi nu iau comision din vânzări (asta în caz că aveaţi impresia că am eu vreun câştig dacă vă comandaţi voi fotocărţi). Au oferit codul de reducere pentru că le place blogul meu şi pentru că am vrut eu să vă fac un dar virtual în preajma sărbătorilor pascale.

3 Replies to “Reducere 25% la fotocărţi Celebook”

  1. Multumim!O sa studiez putin site- ul sa vad preturile , de ceva vreme imi doresc asa ceva.

  2. Merci! Chiar ma gandeam ce sa duc nasei de Pasti ca e si ziua celei mici imediat dupa. Ii fac cadou o carticica cu fina! Eu sunt mai practic asa!

  3. Multumim Laura! Ma apuc de pregatit cadourile de Paste.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.