Un nou serial cu Mickey la Disney Junior

Dacă aveţi pe acasă preşcolari care se uită la Disney Junior, probabil că vor fi foarte interesaţi să afle că prietenul lor, Mickey Mouse, revine cu un nou serial – Mickey şi Piloţii de curse. Primul episod va fi difuzat pe 22 aprilie la ora 10.30. Eliza cu siguranţă se va uita, chiar dacă ea se uită mai mult la Disney Channel la alte seriale (Elena din Avalor, Buburuza şi Motan Noir, Soy Luna), uneori dă pe Disney Channel din nostalgie şi se mai uită la Clubul lui Mickey, Sofia I şi Pluşica.

Despre noul serial:

Programul ni-i prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul mașinilor lor unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

mickey-si-pilotii-de-curse2

Talentul creativ, nominalizat la premiile Emmy, care se află în spatele serialelor hit de la Disney Junior, Clubul lui Mickey Mouse și Jake și pirații din Țara de Nicăieri, cuprinde următoarea echipă de producție: Rob LaDuca ca producător executiv, Mark Seidenberg co-producător executiv și supervising story editor, și pe Thomas Hart în rolul de story editor. Seria este o producție marca Disney Television Animation.

Trailerul serialului:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.