Evenimente recurente la ParkLake Shopping Center

Am primit nişte informaţii interesante pentru bucureşteni despre o serie de evenimente recurente în ParkLake Shopping Center, aşa că vi le dau şi vouă, poate vă interesează:

În primul rând ParkLake a instaurant un serviciu de transport gratuit, cu puncte de plecare în Piaţa Romană, Piaţa Victoriei şi Lacul Tei. În autobuzele ParkLake o să primiţi şi diverse vouchere, în funcţie de ziua în care călătoriţi cu ele. Ofertele astea fac parte dintr-o campanie care se cheamă “Este în natura ta să faci ceva diferit.”

Vinerea au loc competiții FIFA organizate în parteneriat cu PC Garage, demonstrații de dans şi tango.

Pe lângă transportul gratuit, au mai gândit şi o serie de evenimente pentru fiecare zi a săptămânii. Lunea au Coffee Day, când îţi poţi muta biroul pe terasele ParkLake şi poţi bea cafea cu reducere la partenerii campaniei, marţea primeşti popcorn gratuit la cumpărarea unui bilet la film dacă ai venit cu autobuzul gratuit acolo, miercurea e Ziua Familiei când au loc ateliere de creaţie şi piese de teatru pentru copii, joia e Ziua Femeii, cu evenimente dedicate lor (de ex, săptămâna asta e un atelier floral), iar vinerea e Community Day când au loc competiţii şi demonstraţii sportive sau concerte.

Femeile au o zi dedicată în fiecare joi, cu ateliere de lifestyle, fashion, sport și nutriție în intervalul orar 18:00-20:00, susținute de specialiștii de la revista Unica, Green Revolution și Școala Internațională București

Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

Pe scurt:

parklake_transport-gratuit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.