Haideţi la bal!

balul-britanic

La puţin timp după Paşte, Eliza a primit cadou de la naşa ei o rochie superbă de seară, din tulle negru cu auriu. Este minunată, însă este condamnată să stea în şifonier nepurtată pentru că nu are unde îmbrăca o rochie atât de elegantă. De fiecare dată când deschide şifonierul se uită lung la ea şi oftează, iar eu ştiam că abia în septembrie, când avem o nuntă, o s-o îmbrace dacă îi mai vine. Când am citit la Bianca despre Balul Britanic şi că e cu ţinută oficială, am întrebat şi eu cum se poate ajunge acolo, cu gândul că îi va face plăcere să-şi etaleze rochiţa.

Am aflat, aşa că mergem! Ţinuta mea mă cam îngrijorează pentru că nu m-aş plimba prin oraş în rochie lungă (dress code-ul este “black tie”), dar cred că voi îmbrăca totuşi o rochie de cocktail şi o voi accesoriza cu nişte cercei mai flashy, ca să fiu sigură că respect cerinţa.

Detalii eveniment

Evenimentul se va desfășura în gradina Hotel Caro din București pe 9 iunie de la ora 17.00. Organizatori sunt International House Bucharest și English Kids Academy, cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii la București și atenția Casei Regale a Marii Britanii care trimite an de an Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, dedicat copiilor și părinților prezenți la eveniment. Invitat de seamă va fi Excelenţa Sa, domnul Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România.

Atracţiile serii

Balul va avea şi o importantă componentă caritabilă: suma strânsă din taxa de participare (o sumă modică, 35 de lei) va fi direcționată către Asociația M.A.M.E care ajută copiii bolnavi sau din familii defavorizate.

De asemenea, va fi şi o paradă de costume de epocă, organizată de elevii English Kids Academy din clasele II – XII şi elevii premiaţi în cadrul concursului gratuit de engleză Fonix, care vor sărbători cu această ocazie şi finalul de an şcolar, bucurându-se de premii, surprize și concerte.

Invitaţii se vor putea bucura şi de programe artistice, dar şi de prestaţiile unor artişti şi interpreţi cunoscuţi.

Despre organizatori

International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleză din România și este membru al International House World Organization, organizație care numără peste 150 de centre de limbi străne în peste 50 ţări.

English Kids Academy este divizia International House specializata în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge. Rezultatele copiilor la examenele internaționale au determinat Cambridge English Language Assesment  să acorde English Kids Academy titlul de unul dintre cele mai bune centre din țară, cu “impact educațional excepțional”, în anul 2016.

7 Comment

 1. hai să râdem puțin…
  🙂
  invitația este pentru doi.
  35 de lei pentru o invitație, adică pentru doi
  sau
  35 de lei de persoană?
  tu mă întrebi pe mine, eu pe tine…
  dar ideea e că merită să mergi la bal…
  eu cred că-mi trimit prinții…
  dacă-i vezi pe acolo, trage-i de mânecă.

  1. Laura Frunză says: Reply

   De ce nu vii şi tu? Mâine aflu răspunsul exact, că au fost în vacanţă. Dar cred că e 35 părinte+copil.

 2. Nati says: Reply

  Avem și noi invitație la acest bal, Vlad a participat la Fonix, dar încă nu știu dacă vom merge. Dress codul asta mă sperie 😀 Plus că mă gândesc că va fi extrem de cald, și am văzut cum arată un costum de epocă… Și ca să fie distracția completă, prognoza meteo arată și ceva ploaie pentru acea zi.

  1. Laura Frunză says: Reply

   Acum am văzut şi eu la ştiri că de joi încolo sunt furtuni. Sper să nu fie aşa!

 3. Adina says: Reply

  Cred ca va fi un eveniment minunat!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Aşa sper! Vă povestesc după aceea!

 4. Nu stiam ca se organizeaza asa ceva si ca pot merge si cei mici. Foarte frumos! Nu uita sa pui poze cu rochita!

Leave a Reply