Sunt un mic ticălos 3

sunt-un-mic-ticalos-3_poster-oficial

Această relatare este opera Cristinei, colaboratoarea mea, care a fost cu fetele la evenimentul de lansare organizat de Cerealele Nestle în cinematograful Grand Cinema & More din Băneasa Shopping Center. În pachetele de cereale Nestle pentru copii găsiţi suporturi de fotografii cu personajele din film. Nu vă spun ce scandal mi-a făcut Eliza că am dăruit una dintre pungile de cereale primite la eveniment – copiii au aşa o manie a colecţionatului, că nici nu contează dacă folosesc la ceva respectivele obiecte, important e să aibă “toată colecţia”!

“Sunt un mic ticălos 3 mi s-a părut un film foarte amuzant, colorat, plin de acţiune, cu efecte 3D. Evenimentul de lansare a fost unul de notă maximă, având în vedere activităţile organizate pentru copii, candy barul, cadourile oferite de Nestle tuturor celor prezenţi, sala de cinema (înţeleg că era cea mai mare şi cea mai “tare” din mall), prezenţa lui CRBL şi disponibilitatea lui de a face poze cu micii fani cărora le-a făcut şi o scurtă prezentare a filmului. CRBL este vocea noului personaj Balthazar Bratt, varianta în limba română.

lansare-sunt-un-mic-ticalos-3

În Sunt un mic ticălos 3 ne reîntâlnim cu toate personajele îndrăgite din filmele anterioare. Conducerea Departamentului de investigaţii unde lucrau Gru şi soţia sa, Lucy, a fost schimbată şi la cea mai mica greşeală, Gru este concediat (lucra la un caz greu de prindere a lui Balthazar Bratt – hoţ de diamante, arma lui forte fiind baloanele din gumă de mestecat). Din solidaritate, soţia lui îşi dă şi ea demisia.

Spre norocul lui, Gru află că are un frate geaman care a moştenit averea tatălui lor, putred de bogat. Fără a mai sta pe gânduri, Gru îşi ia soţia şi cele 3 fiice şi pleacă să îşi cunoască fratele. Lucy şi fetele se îndrăgostesc pe loc de luxul întâlnit la fratele lui Gru, pe nume Dru. În timp ce fetele se distreaza, Gru şi fratele lui pornesc într-o acţiune amuzantă şi plină de suspans cu scopul de a-l prinde pe Balthazar şi de a recupera diamantul furat de acesta. Gru îşi dorea recuperarea postului, iar fratele lui era cu gandul la mărirea averii.

Dupa multe aventuri, cei doi fraţi reuşesc să recupereze diamantul, cei doi soţi primesc posturile înapoi, iar Gru şi Dru rămân în relaţii bune, deşi iniţial Dru a fost supărat când a aflat că nu poate păstra diamantul.

Cred că cel mai amuzant lucru din film e că, până la urmă, nu-ţi dau seama cine e ticălosul: Balthazar, hoţul, Gru, care a profitat de posibilităţile fratelui ca să recupereze diamantul şi, implicit, postul sau Dru, care trăia ca un parazit din averea tatalui. Cred că asta e o lecţie de ţinut minte: la un moment dat, sau în anumite circumstanţe, toţi ajungem să fim un pic ticăloşi 🙂 “

Sunt un mic ticălos 3 (Despicable me 3) este distribuit în România de ROIMAGE 2000 şi Universal Pictures şi a intrat în cinematografe din 30 iunie 2017.

 

4 Comment

 1. Ce cronica neutra! Pai sa nu stim si noi daca autoarei i-a placut mult, putin sau a descarcat bateria telefonului butonand in timp ce? 😉
  Pe mine nu m-a incantat prea tare 2-ul, iar Minionii a fost o porcarie de-a dreptul, dar ma cam ademeneste muzica din trailer, asa ca… nu cred ca voi rezista sa nu ma duc.

 2. Cristina O says: Reply

  Alunita, amuzament, actiune, suspans…nu ar fi chiar o cronica neutra, plus aspectul psihologic dat de termenul de ticalosie, ce ar trebui sa puna pe ganduri adultii care isi insotesc copiii la film si sa le si vorbeasca un pic despre “deprinderea” asta. Una peste alta, atat copiii, cat si insotitorii lor au iesit binedispusi de la film. Acum…depinde de gusturi. Incearca si ne scrii parerea!
  Laura, si eu am patit la fel cu Diana cand am dat o punga cu cereale. Si da, impartasesc si parerea ta despre colectiile pe care le fac copiii.

 3. Amanda says: Reply

  Trebuie sa il vad ca nu am inteles nimic! Deci, e ceva de el sau duc copii la strand?

  1. Laura Frunză says: Reply

   Pai depinde daca v-au placut filmele precedente sau nu si depinde si ce fel de distractie isi doresc copiii. Nu cred ca pot fi comparate una cu alta.

Leave a Reply