Social Media for Parents ediţia 2017

social-media-for-parents

Miercuri, 19 iulie 2017, va avea loc cea de-a şasea ediţie a conferinţei Social Media for Parents, la Hotel Caro Bucureşti, unde vor participa bloggeri şi personalităţi din domeniul creşterii şi educaţiei copiilor, precum şi reprezentanţi ai unor branduri din aceeaşi arie de activitate.

Evenimentul nu este doar pentru bloggerii de parenting (din care, de altfel, nu mai fac parte de multă vreme, preferând să mă consider blogger despre viaţa de familie cu toate aspectele ei), ci este pentru toţi bloggerii care au copii şi scriu despre şi pentru ei, dintr-un punct de vedere sau altul. Orice blogger poate participa, dacă se înscrie pe site-ul Social Media for Parents.

Sunt sigură că  în ultima vreme aţi tot citit despre eveniment pe blogurile altor colegi de-ai mei şi probabil v-aţi plictisit de subiect, însă vă asigur că, pe termen lung, şi voi, cititorii, veţi avea de câştigat de pe urma participării noastre la astfel de conferinţe. Eu am participat la primele două ediţii, după care am luat o pauză pentru că nu mă mai identificam cu formatul evenimentului, însă Social Media for Parents a crescut şi s-a dezvoltat foarte frumos în ultimii ani, aşa că am acceptat cu drag să fiu vorbitor în cadrul secţiunii Blog Talk, alături de Ana Nicolescu, Florina Badea, Ela Crăciun şi Anca Bold Gheorghe, secţiune moderată de Cristian China Birta (Chinezu) şi Miruna Ioani (Şi Blondele Gândesc).

social-media-for-parents

Despre cum vor beneficia şi cititorii de pe urma acestor conferinţe, am povestit acum o săptămână la Itsy-Bitsy cu Ruxandra Rusan (înregistrarea poate fi ascultată aici), dar o să reiau şi o să completez ideile expuse atunci.

Conferinţa are două componente – prima este Parenting Trends, cea care aduce în faţa bloggerilor oameni din domeniul creşterii şi educaţiei copiilor, oameni care îşi prezintă filozofiile şi strategiile – bloggerii iau din aceste prezentări ceea ce li se potriveşte şi dau mai departe spre cititorii lor. Anul acesta sunt invitaţi, printre alţii, Gaspar Gyorgy şi Urania Cremene.

A doua secţiune se numeşte Kids, Parents & Technology, unde, probabil, ne vom întâlni cu reprezentaţii Orange şi Bit Defender, care ne vor povesti despre siguranţa copiilor pe internet. Eu abia aştept partea asta, momentan sunt în mijlocul unor războaie cu Eliza, deoarece nu are access la YouTube, la fel ca prietenii ei, ca să asculte muzică şi să se uite la tot felul de clipuri haioase. Tot la secţiunea asta, cred că vom discuta şi despre educaţia financiară a copiilor cu Adrian Asoltanei de la Selftrust Academy. Toate informaţiile valoroase primite la această secţiune vor ajunge, cu siguranţă, la toată lumea.

Evident, mai există, doar pentru noi, bloggerii, secţiunea Blog Talk, unde vom discuta despre cum se poate face blogging de calitate în România, pe domeniul parenting/creştere copii/familie/educaţie şi nu numai.

Dacă aveţi timp şi răbdare, vă puteţi loga pe site şi puteţi urmări conferinţa online.

2 Comment

  1. Andreea L. says: Reply

    Cu siguranta voi urmari si eu inregistrarea..subiecte interesante pentru toata lumea…abia astept .
    (s-a strecurat o mica eroare: Miruna Ioani e de la si blondele gandesc) :))

    1. Laura Frunză says: Reply

      Mulţumesc mult, Andreea, nu ştiu ce-o fi fost în capul meu când am scris :))

Leave a Reply