Noutăţi din lumea cosmeticelor pentru copii şi femei

Toamna a venit cu multe noutăţi în domeniul cosmeticelor pentru copii şi femei, dar şi cu o aniversare care m-a propulsat instantaneu în tinereţe, prin amintirile pe care mi le-a trezit.

Vivanatura a lansat gama Bebe Drag – o gamă de produse cosmetice pentru bebeluşi şi copii mici (geluri de duş, şampoane, cremă şi loţiune pentru eritemul fesier, pastă de dinţi, loţiune de corp, ulei pentru cojile de lapte din cap, şerveţele umede) cu ingrediente 99% naturale sau de origine naturală, cu extracte şi unturi vegetale, cu ovăz pentru pielea sensibilă şi iritată, nişte minunăţii de produse, 100% româneşti, la care s-a lucrat foarte mult timp.

gama-bebe-drag-de-la-vivanatura

Eu folosesc produse Vivanatura de ani de zile, Eliza a folosit în copilăria mică doar pasta de dinţi Gennadent junior, dar am şi alte produse pe care le cumpăr. Căutaţi produsele online, în farmacii şi magazine naturiste, cred că mai durează până intră în supermarketuri.

Farmec a modernizat gama Gerovital Plant şi a introdus două noi produse în portofoliu: crema CC şi apa micelară. Toate produsele din gama Gerovital Plant conţin ulei organic din flori de mac. Eu sunt foarte încântată pentru că crema CC cu caise pe care o foloseam eu de la ei fusese oprită din producţie. Mai aveam un ultim tub, găsit într-o farmacie, şi deja mă îngrijora posibilitatea de a-l termina. Nicio altă CC cream nu mi se potrivise atât de bine ca cea de la Farmec.

produse-gerovital-plant-cu-mac

De fapt toată gama Happiness a fost oprită din producţie, dar cu siguranţă va fi înlocuită de produse noi la fel de eficiente. Crema CC pe care o am eu este de culoare medie şi este identică cu cea din gama Happiness, eu m-am dat cu amândouă pe faţă în acelaşi timp şi nu am remarcat nicio diferenţă. Pe lista de achiziţii viitoare este crema pentru microdermabraziune, pentru că sunt curioasă cum poate o simplă cremă să înlocuiască un tratament pe care eu mi-l fac la cabinetul de cosmetică.

Uleiul ecocertificat din flori de mac este considerat eficient în tratamentul cosmetic al tenurilor sensibile şi expuse stresului factorilor de mediu deoarece previne deshidratarea, apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură a tenului, fiind recomandat persoanelor între 20-35 ani.

Avon a aniversat 20 de ani de prezenţă pe piaţa din România. La eveniment, fetele discutau că primele produse cosmetice folosite în vremea liceului au fost de la Avon. M-am simţit brusc bătrână, pentru că nu-mi aduc aminte de Avon în liceu, eu foloseam doar lapte Doina 😀 Dar da, odată ce au apărut primele reprezentante, am devenit client fidel al produselor Avon şi nu cunosc nicio femeie care să nu fi avut vreodată un produs Avon.

avon-20-de-ani

Chiar şi acum am în poşetă un minunat ruj roşu Avon din gama Deluxe, iar pe noptieră stau cele mai noi produse: un parfum Eve Duet, un tratament în doi paşi pentru ten pe timp de noapte Infinite Effects din gama Anew Reversalist şi un tratament pentru păr din gama Advanced Techniques, pe care nu l-am folosit încă, pentru că nu am terminat produsele pe care le am în uz. La mulţi ani, Avon!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.