Dăruieşte timp – tratamentele cosmetice Pro Skin la Nomasvello

tratamente-cosmetice-pro-skin

Chiar dacă mai e o lună şi jumătate până la Crăciun, pun pariu că deja aţi început să vă gândiţi la cadouri pentru cei dragi şi, cel mai probabil, în topul listei de cadouri se află nişte obiecte.

Nu e deloc ceva rău pentru că sunt sigură că mulţi au nevoie de lucrurile pe care vrem să le cumpărăm pentru ei, eu deja am cumpărat aproape toate cadourile de Crăciun pentru că nu-mi place să mă las pe ultima sută de metri. Dar ce-aţi zice dacă anul acesta, în loc de lucruri, mai ales atunci când nu ştiţi ce să alegeţi, aţi dăruit celor dragi timp?

Când spun timp, mă refer la timp pentru ei sau pentru ele, timp pe care să-l petreceţi cu nepoţii voştri sau copiii prietenilor, timp pe care mamele să şi-l acorde la o clinică de înfrumuseţare sau taţii la o sală de fitness. Până în decembrie, voi avea mai multe recomandări de astfel de activităţi, pe care le voi grupa sub titlul Dăruieşte timp.

Azi o să vă povestesc despre un procedeu cosmetic pe care mi l-am făcut recent la clinica Nomasvello – tratamentul Pro Skin complet pentru curăţarea tenului. Este un tratament non-invaziv pe bază de ultrasunete şi energie galvanică, care înlocuieşte tratamentul clasic cu vapofor şi extragere manuală a comedoanelor. Este recomandat tuturor tipurilor de ten, inclusiv adolescentelor, dar nu celor care au acnee purulentă.

După curăţarea tenului, se aplică diverse măşti şi fluiduri, în funcţie de nevoile tenului, iar produsul cosmetic este ajutat să pătrundă mai bine în piele cu ajutorul unui masaj. Procedeele din gama Pro Skin Complet au efect de mini-lifting, eu l-am simţit pe pielea mea, n-am stat să mă analizez la microscop să văd ce schimbări a adus pe ten, dar ştiu cum m-am simţit, iar senzaţia aceea a durat câteva zile bune.

Ca să vedeţi mai bine despre ce e vorba, am încercat să fac un filmuleţ cu fiecare etapă a tratamentului, l-am scurtat cât de mult posibil, deşi l-aş fi făcut de 45 de minute, cât ţine tratamentul, dar nimeni n-are atâta timp pentru a vedea un filmuleţ pe YouTube, aşa că iată ce am reuşit să scot în trei minute.

Nomasvello are reţea naţională de clinici (17 oraşe din ţară la acest moment) iar tratamentele încep de la 68 de lei pentru client existent şi 135 de lei pentru client nou.  Nu mai ştiu cât mai costă un tratament cosmetic clasic, dar preţurile se învârt tot pe acolo, deci diferenţa de preţ nu este uriaşă. Teoretic, aceste tratamente se fac repetitiv (lunar) dar merită să mergeţi şi doar o dată sau de două ori, pentru că ajută foarte mult tenul şi contribuie şi la o stare de spirit mai bună a posesoarei 😀

1 Comment

  1. Denisa says: Reply

    Eu am început de curând să merg la cosmetică şi chiar mă simt mai bine în pielea mea după aceea. Dar extracţiile acelea manuale nu mă încântă, mai ales că unele lasă urme timp de câteva zile. Să înţeleg că acest tratament ar fi o alternativă ? Nu prea îmi dau seama cum..:)

Leave a Reply