Cărţi de Crăciun la târgul de carte Gaudeamus 2017 (2)

Revin cu partea a doua a recomandărilor de cărţi nou-apărute la editurile din România, cărţi care au tematică de Crăciun sau de iarnă. Dacă nu vă atrage nimic, staţi pe aproape, că mai urmează şi partea a treia 😀 Nu am văzut niciuna dintre cărţile de mai jos, dar garantează pentru ele numele bun al editurilor care le publică, aşa că insist să treceţi pe la standurile lor să răsfoiţi aceste cărţi.

Editura Nemira: Fetiţa care a salvat Crăciunul de Matt Haig (autorul cărţii Un băiat numit Crăciun) şi Spărgătorul de Nuci într-o ediţie superbă.

noutati-ed-nemira-de-craciun-2017

Editura Frontiera – o carte de colecţie, destinată în special cunoscătorilor: Crăciunul de Mihail Aldaşin, care include şi CD-ul cu animaţia Crăciunul, realizată tot de Aldaşin, cunoscut realizator de animaţii din URSS.

craciunul_frontiera

Editura Cartea Copiilor – Când vine Crăciunul? 24 de poveşti în aşteptarea Crăciunului de Antonie Schneider şi Maja Dusikova.

cand-vine-craciunul_cartea-copiilor

Editura ArthurCrăciun fericit, Splat! de Rob Scotton – o carte pentru copii mai mici cu personajul deja cunoscut de ei din cartea Splat, un cotoi ca un zgâmboi!

craciun-fericit-splat-ed-arthur

Editura Humanitas – o carte pentru adulţi, Zile de Crăciun de Jeanette Winterson – 12 povestiri şi 12 reţete pentru 12 zile de Crăciun. E cartea perfectă de pus în ghetuţe sau sub brad de Crăciunul acesta, aşa că nu o rataţi!

zile-de-craciun_humanitas

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.