În ajun de Moş Nicolae, îţi aduci ghetele la noi şi le iei pline înapoi!

50x70

Nu mai e mult şi Moş Nicolae o să ne bată la uşă să ne umple ghetele cu dulciuri şi mici cadouri! Toată lumea se pregăteşte de sărbătoare, oraşele se gătesc cu luminiţe, se deschid târguri de Crăciun iar centrele comerciale se străduiesc să vă atragă să le treceţi pragul!

Eu am fost zilele trecute să vânez cadouri în Centrul Comercial Auchan Titan şi am găsit nişte chestii foarte frumoase şi ieftine (am căutat cadouri sub 50 de lei), dar despre asta o să scriu altă dată. Azi o să vă povestesc despre activităţile pe care Centrele Comerciale Auchan din Bucureşti le-au pregătit pentru bucureşteni (şi nu numai, dacă aveţi un Centrul Comercial Auchan în oraş, verificaţi-le programul, pentru că majoritatea au aceste activităţi pentru vizitatori) în perioada următoare.

Cea mai tare chestie e de departe faptul că, în Centrul Comercial Auchan Titan, copiii se pot duce cu ghetele curăţate, să le lase acolo peste noapte, şi a doua zi să le ridice pline de cadouri de la Moş Nicolae. Vino pe 5 decembrie împreună cu copilul, între 18.00 şi 20.00, adu o jucărie ca donaţie pentru un copil nevoiaş şi lasă-ţi ghetuţele curate în zona special desemnată. Revino pe 6 decembrie între 16.00 şi 20.00 şi ia-ţi în primire ghetuţele pline!

50x70

De asemenea, între 2 şi 16 decembrie, în toate Centrele Comerciale Auchan din Bucureşti vor avea loc diverse evenimente pentru copii. Se vor putea distra alături de un mim, vor cânta colinde, vor face activităţi creative, vor fi portretizaţi de un caricaturist, iar echipa Happy Team îi va premia pe cei mai norocoşi cumpărători. Centrele Comerciale îşi propun să devină un loc unde comunitatea din cartierele respective să se strângă laolaltă pentru socializare, cumpărături şi distracţie.

50x70, 70x100

Startul la distracţie se dă pe 2 decembrie, când cumpărătorii sunt invitaţi să ajute la împodobirea bradului şi să se plimbe la micile târguri de cadouri deschise în interiorul centrelor comerciale.

Programul evenimentelor:

Centrul Comercial Auchan Titan

2 decembrie

11.00 – 13.00 #bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare

13.00 – 17.00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidecorative. Accesorii strălucitoare așteaptă să-și găsească locul în casele care se pregătesc de sărbătoare.

5 decembrie

18.00 – 20.00 #bucuriacadourilor // Bucură-te și dă mai departe!

6 decembrie

16.00 – 20.00 Copiii vor vedea ce le-a adus Moş Nicolae!

9 decembrie

11.00 – 13.00 #bucuriadorințelor // Dialog cu Moș Crăciun!/ / Colindăm în prag de sărbătoare

13.00 – 17.00 Happy Team te surprinde cu #bucuriicreative. Timp, liniște și bucurie în așteptarea Crăciunului.

16 decembrie

13.00 – 17.00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidelicioase. Savoarea băuturilor preferate va fi cadoul indiciu al momentelor petrecute la cumpărături

Centrele Comerciale Auchan Crângași, Berceni, Pallady, Vitan

9 decembrie

11.00 – 13.00 #bucuriidistractive // Jocurile fascinante ale unui Mim Haios;  „Mimul cu surprize de iarnă ”!

13.00 – 17.00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidecorative. Accesorii strălucitoare așteaptă să-și găsească locul în casele care se pregătește de sărbătoare

16 decembrie

11.00 – 13.00 #bucuriidistractive // Un caricaturist îi va portretiza pe cei mai îndrăzneți dintre voi!

13.00 – 17.00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidelicioase. Savoarea băuturilor preferate va fi cadoul indiciu al momentelor petrecute la cumpărături.

Mai multe detalii despre activităţi pe pagina de Facebook Centrul Comercial Auchan Titan.

 

4 Comment

 1. Andreea-Carmen says: Reply

  Îmi plac inițiativele de genul acesta, mai ales că ne putem implica și copiii. Cred că este important să-i învățăm ce înseamnă “a dărui”.

  1. Laura Frunză says: Reply

   Da, asa este! Sper sa se duca multa lume cu donatii, nu doar pentru cadouri!

 2. Si in Satu Mare se organizeaza acest eveniment la Centrul Comercial Aushopping Satu Mare. Voi merge si eu cu Laura sa-si lase ghetutele si sa doneze una sau mai multe jucarii. Acum ea este putin reticenta si ii este frica sa nu-i dispara ghetutele 🙂 sau sa nu i le ia alt copil 🙂

 3. Deea says: Reply

  Este o campanie minunata si ma bucur ca se organizeaza aproape in toata tara, inclusiv in orasul meu!

Leave a Reply