Dăruieşte timp – poveşti audio de la Andreea Demirgian

Se apropie Crăciunul, aşa că probabil acest articol despre albumele cu poveşti audio este ultimul din secţiunea Dăruieşte timp. Ştiţi de ce au mamele mai mare nevoie în perioada asta? De timp LIBER! Timp liber să se epileze, să împacheteze cadouri pe ascuns, să mănânce o ciocolată pe jumătate băgate pe după uşa frigiderului, să-şi facă unghiile şi, de ce nu, să se “plimbe” pe Facebook puţin.

Numai că perioada asta e şi cea mai solicitantă pentru toţi membrii familiei, aşa că şansele ca un părinte să prindea juma de oră liberă sunt destul de mici. Şi aici vă vin eu în ajutor: vă recomand să cumpăraţi pentru copii seturile cu poveşti audio înregistrate de Andreea Demirgian.

Poveştile de Crăciun:

povesti-de-craciun-andreea-demirgian

Alte albume cu poveşti

povesti-audio-andreea-demirgian

Mai multe detalii despre conţinut, preţuri şi metodă de comandă aici şi aici. Ada are şi o ofertă specială pentru cititorii blogului, oricare 3 albume la 100 de lei. Codul de reducere este laura şi îl introduceţi în câmpul special din formularul de comandă.

Nu ştiu copiii voştri, dar Eliza cât era mică nu voia niciodată să asculte poveşti audio. Prin urmare, când a mai crescut, am donat unei grădiniţe toate CD-urile noastre cu poveşti audio. Partea proastă e că acum îi place să asculte poveşti, dar trebuie să le căutăm online pentru că toate CD-urile s-au dus. Pe stickuri mai avem doar poveşti audio primite de la prieteni scriitori care ni le-au trimis, şi Eliza le ascultă mereu cu plăcere iar, mai nou, de când are căşti, se închide cu ele pe urechi în camera ei şi ascultă poveşti.

Poveştile Adei sunt foarte frumoase, noi le-am mai ascultat pe Soundcloud, şi suntem fani ai seriei de animaţie Pisifiara, pe care o puteţi cumpăra şi în format audio, pentru momentele în care nu aveţi acces la internet sau vreţi să le ascultaţi în maşină.

Ada are o voce plăcută, melodioasă, poveştile sunt întregistrate cu o calitate extraordinară a sunetului, plus muzică şi sunete de fundal, aşa că sunt sigură că toţi copiii vor fi încântaţi să primească în dar oricare dintre albumele ei cu poveşti audio.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.