Câştigă vouchere la spa, decoraţiuni şi o excursie la Paris!

Ce lună mai bună pentru a câştiga o excursie la Paris a sărbători iubirea de cuplu decât luna februarie? 😀 Cred că dacă luăm la rând lunile anului, vom vedea că fiecare lună e dedicată unui anumit tip de iubire: iubirea de mamă, de tată, de copil, iubirea de aproapele sau de familie.

Prin urmare, văd mai mult decât binevenită iniţiativa unor branduri sau centre comerciale de a organiza diverse concursuri sau campanii centrate pe iubirea de cuplu. De departe, campania mea preferată este Iubiri de pus în ramă a companiei Immochan, prin Centrele Comerciale Auchan din 9 oraşe din ţară, campanie care te trimite într-o excursie la Paris împreună cu jumătatea ta!

Vezi mai jos care sunt cele 11 Centre Comerciale din 9 oraşe din ţară unde se desfăşoară campania!

Campania lor a pornit de la premiza că trăim într-o epocă în care fotografiile pe hârtie au devenit o raritate. În prea puţine case mai există fotografii în rame frumoase expuse în vitrină sau tabloul clasic de pe perete, cu mama şi tata la nuntă.

Aşa că Centrele Comerciale Auchan din ţară cheamă toţi îndrăgostiţii la pozat, indiferent de vârstă! Cuplul va primi fotografia printată, pentru a şi-o expune la loc de cinste, şi va fi invitat să joace jocul “Iubiri de pus în ramă” pe o tabletă pusă la dispoziţie de unul dintre membrii Happy Team.

Puteţi merge în Centrele Comerciale Auchan în zilele de 17 și 24 februarie, în intervalul orar 10:00-14:00 și în ziua de 14 februarie, între orele 16:00-20:00, să vă fotografiaţi împreună și să dați culoare iubirii prin intermediul totemului interactiv și al aplicației digitale #BucurieInstant.

După ce veţi juca jocul, veţi fi invitaţi să completaţi formularul de participare, apoi veţi primi un email şi un cod secret în baza căruia se face validarea câştigătorilor. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe paginile de Facebook ale Centrelor Comerciale în care se face înscrierea, aşa că nu uitaţi să le daţi like/apreciază pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi. Pentru Bucureşti, aveţi de ales între Centrul Comercial Auchan Titan sau Centrul Comercial Auchan Pallady.

Nu-i aşa că sunteţi curioşi care sunt premiile?

Vouchere la SPA
Şedinţe foto profesionale
Vouchere pentru amenajarea locuinţei
….. şi marele premiu un O EXCURSIE LA PARIS de tip city-break! (avion şi cazare)

Îmi doresc de atât de mult timp să ajung la Paris, însă pur şi simplu nu s-au aranjat lucrurile în viaţa mea până acum. Poate voi aveţi noroc şi ajungeţi acolo mai repede decât mine şi îmi povestiţi şi mie dacă e chiar aşa de romantic pe cât se spune!

Iată Centrele Comerciale Auchan în care se va desfăşura campania:

CCA Titan Bucureşti şi CCA Pallady Bucureşti, CCA Piteşti Bradu şi Piteşti Găvana, CCA Craioviţa, CCA Galaţi, CCA Târgu Mureş, CCA Oradea, CCA Satu Mare, CCA Baia Mare, CCA Cluj.

Succes!

7 Replies to “Câştigă vouchere la spa, decoraţiuni şi o excursie la Paris!”

  1. De ce doar într-o parte din centrele Auchan? Sunt și în zona Moldovei, dar nu e nici unul pe listă. Trist!

    1. Cele din zona Moldovei sunt doar hipermarketuri Auchan, nu Centre Comerciale Auchan (Immochan). Sunt integrate în alte centre comerciale, ale altui dezvoltator.

  2. A, nu știam. Mulțumesc!

  3. ia sa imi incerc si eu norocul. poate cine stie… 🙂

    1. Eee, când o să pleci la Paris, o să vezi tu. Să-mi aduci şi mie un suvenir 😀

  4. Suna bine excursia la Paris, dar parca m-as multumi si cu o vizita la spa 🙂

  5. Incep sa caut bona pentru gemeni? 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.