Ai un copil pasionat de mersul pe role? Adu-l la Ala-Bala-Rolăreala!

Mersul pe role a fost una dintre primele chestii “sportive” care i-au ieşit Elizei. Evident, nu din prima, însă a insistat până i-a ieşit. Acum merge foarte bine pe role şi când vine primăvara, mai mereu iese cu rolele afară. I-am cumpărat întotdeauna role din acelea care se măresc, aşa că nu există an în care să nu aibă role şi să nu iasă cu ele afară.

Aici e Eliza când s-a urcat prima oară pe role (stânga), iar în dreapta exersa mersul pe role în Decathlon împreună cu o fetiţă, ambele poze sunt din 2013 (aprilie şi septembrie).

prima-oara-pe-role

Iar aici e o poză de tipul atunci şi acum: Eliza în aprilie 2013 când s-a urcat prima oară pe role (stânga) iar în dreapta e acum, în martie 2018, poza e făcută acum câteva zile. Sunt 5 ani diferenţă între cele două poze şi vă garantez că nu e aceeaşi vestă 😀

atunci-si-acum-pe-role-2013-2018

Ăsta e unul dintre clipurile mele preferate, cred că e făcut la vreo lună după ce l-am născut pe Vlad, când am ieşit în parc cu rolele şi căruciorul. Eliza a reuşit să-mi împlinească ea visul de a împinge căruciorul mergând pe role, aşa cum mi-am dorit eu să fac încă de acum 15 ani, când am văzut o mămică super fit mergând cu rolele şi împingând la un cărucior. Eu n-am reuşit să învăţ, dar a făcut-o Eliza pentru mine 🙂

Dacă şi copiilor voştri le place să meargă pe role sau vor să înveţe, mergeţi cu ei la evenimentul Ala Bala Rolăreala, de pe 24 martie, în toate magazinele Decathlon din ţară. Copiii vor primi lecţii de mers pe role şi vor exersa mersul pe role pe traseu simplu sau pe traseul cu obstacole. În plus, dacă vă înscrieţi pe site, puteţi participa la tombolă şi câştigă un echipament complet de role (role şi echipament de protecţie). Detalii despre eveniment şi înscriere aici: Ala Bala Rolăreala.

P.S. Convingeţi-vă copiii să folosească echipament de protecţie cât mai mult timp! Eliza refuză să mai folosească casca şi protecţiile pentru mâini şi genunchi pentru că nimeni altcineva din parc nu le mai foloseşte şi oricât i-aş explica eu că aşa trebuie, în cazul ăsta câştigă presiunea socială. Însă merge destul de bine, pe alei fără obstacole, şi până acum nu am avut niciun fel de accident.

 

5 Replies to “Ai un copil pasionat de mersul pe role? Adu-l la Ala-Bala-Rolăreala!”

  1. multumesc , multumesc… ratasem postarea cu Decathlon 😉 . am inscris-o , chiar daca nu avem role ( erau pe lista ptr iepuras, ca i-au ramas mici cele de anul trecut ), am scapat si de aparatori caci nici ea nu vrea sa le poarte ( 9 ani) Dar noroc cu prietene cu aceleasi masuri si facem rost pana in we 😉 . ce sa zic.. bafta Elizei . zile frumoase

    1. Laura Frunză says: Reply

      Bafta şi vouă la tombolă, poate câştigaţi nişte role noi! 🙂

  2. Vai, cat de tareeee! O sa-i iau si eu pe pitici cu mine anul acesta. Multumesc mult pentru sugestie!

    1. Laura Frunză says: Reply

      Distracţie plăcută!

  3. ceea ce imi aminteste ca trebuie sa ii cumpar role lui Dante. noroc cu zapada, ca erau deja pe lista de luna asta. ia sa ma inscriu la tombola, poate cine stie….
    in alta ordine de ide: cand era dante in carucior am vrut si eu sa ma urc pe niste role nestiind sa merg dar crezand ca ma pot tine de carut. era sa rastorn si copil si tot :))). asa ca m am potolit. deci zic bravo Elizei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.