Cinci lucruri cu Soy Luna care pot fi dăruite unei fetiţe pasionate

Unul dintre cadourile care au încântat-o foarte mult pe Eliza (deşi n-aş şti să vă spun care a încântat-o mai tare şi care mai puţin, pentru că a fost entuziasmată de absolut tot ce a primit) a fost un ghiozdan plin cu lucruri cu Soy Luna.

Ştiam că Eliza e mare fan şi de-abia aştepta să înceapă noul sezon, ba chiar îmi şi povestea una-alta din sezonul precedent (la care eu dădeam absent din cap, ca şi cum ştiam despre ce e vorba), şi mai ştiam că îşi doreşte mult şi o umbrelă. Pornind de la aceste două criterii, am ajuns pe site-ul Happyschool.ro, de care ştiam mai demult, de la un eveniment organizat de editura Litera.

Trebuie să ştiţi că eu nu sunt foarte încântată de pleiada de lucruri cu imaginea acestei fetiţe, care ne-a umplut casa. Ba chiar am încercat s-o conving pe Eliza să renunţe la ele. Îmi aduc aminte că şi o prietenă de-a ei i-a spus odată că şi ei i-a plăcut Violetta şi acum nu-i mai place şi a rămas cu o groază de lucruri cu mutra ei prin casă. Însă Eliza nu şi nu, că ei îi place în continuare. Şi m-am tot gândit eu, până la urmă ce diferenţă e între un penar sau o pijama cu flori şi unele cu Soy Luna? Că fac aceeaşi treabă şi, pe deasupra, îi mai şi plac!

Dacă şi voi aveţi acasă copii pasionaţi de Soy Luna, iată recomandările mele de cinci lucruri care pot fi dăruite şi care se încadrează într-un buget mai redus. Am ales lucruri care să nu fie scumpe, dar care să fie de la un furnizor autorizat să comercializeze licenţe Disney, în cazul acesta HappySchool.ro. Preţurile produselor recomandate variază între 16 lei (cel mai ieftin) şi 89 de lei (cel mai scump).

Termos Soy Luna – ţine apa rece sau ceaiul cald. E uşor şi poate fi luat şi la şcoală, evitând să mai consumăm sticle de plastic de unică folosinţă. Eliza mai are un termos din ăsta, ceva cu Ever After High şi chiar ţine apa rece, pot garanta.

termos-soy-luna

Umbrelă Soy Luna – Vă ziceam că Eliza mă bătea la cap de ceva vreme să-i cumpăr o umbrelă. Dar după ce le-a tot stricat, am concluzionat că e mai uşor cu haină de ploaie. Însă nu scăpam deloc de gura ei, aşa că am trecut şi umbrela pe listă. Culmea e că şi lui Vlad i-a plăcut umbrela asta, pentru că e foarte colorată, aşa că a cam fost bătaie pe ea.

umbrela-soy-luna

umbrela-soy-luna-2

Geantă de colorat – e un cadou destul de ieftin, dar de efect. Conţine şi cariocile cu care poate fi personalizată geanta. Nu este foarte mare, are 20×20 cm fără toarte şi nu se închide cu fermoar, dar e bună pentru ţinut rechizite sau pentru luat o gustare şi o sticlă de apă în parc.

gentuta-de-colorat-soy-luna

Set cadou Soy Luna cu ceas digital – conţine un ceas digital, o agendă cu lăcăţel, o gumă de şters, o ştampilă, o tuşieră şi un pix. Ceasul a fost mare hit. Eliza mai avea un ceas, cel cu Star Wars, primit cadou pe la Paşti (cred), dar, deşi e în continuare mare fan Star Wars (nu vreţi să ştiţi ce roboţel BB8 a primit de ziua ei), nu a ezitat să-l înlocuiască imediat cu ceasul Soy Luna. În imaginea de mai jos aveţi doar carneţelul şi pixul, îşi uitase ceasul acasă.

carnetel-si-pix-soy-luna

Ghiozdan Soy Luna mare – este extrem de uşor, cu patru buzunare exterioare şi un compartiment încăpător, cu spate căptuşit special anti-transpiraţie şi curele vătuite. Eliza îl adoră! Nu era în plan să îi iau şi ghiozdan, pentru că avea deja unul de la Cărtureşti, dar nu am putut rezista tentaţiei.

ghiozdan-soy-luna

Dacă şi voi aveţi acasă fete care urmăresc cu plăcere acest serial, trebuie să ştiţi că de luni, 15 octombrie 2018, începe un sezon nou, de la ora 18.00, pe Disney Channel.

Vouă care dintre obiectele alese de mine vă place cel mai mult?

3 Replies to “Cinci lucruri cu Soy Luna care pot fi dăruite unei fetiţe pasionate”

  1. Chiar de curand ma intreba mama de lucruri cu soyluna sa ia pentru cineva. Pentru data viitoare o sa stiu 🙂

    1. Laura Frunză says: Reply

      Ce drăguță mama ta, să se gândească așa în detaliu la ce i-ar plăcea unei fetițe!

  2. Termosul. Pt. ca le imbina pe toate: modern, simplu, practic, elegant, util, rezistent in timp, usor de intretinut, rezistent la cele mai multe spalari, rezistent (adica greu de spart).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.