Disney On Ice – de acest Crăciun oferă o experiență cadou copilului tău!

Vă ziceam într-un articol precedent că anul acesta voi merge mai mult pe cadourile-experiențe pentru copii, și nu pe o tonă de jucării, deși nu exclud cu totul cadourile materiale, mai ales pentru Vlad, care e micuț  și cu siguranță o să adore mașinuțele de lemn pe care tocmai i le-am comandat 😀

Însă Crăciunul pentru Eliza va fi unul cu totul și cu totul special pentru că va primi bilete la Disney On Ice – Reach for the Stars, o minunăție de spectacol pe gheață, care va avea loc anul viitor la Romexpo.

disney-on-ice

Eliza mi-a cerut să mergem la acest spectacol de cum a văzut afișele prin oraș și am știut că, mai presus de orice jucărie, experiența de a merge la acest spectacol va fi una pe care o va ține minte ani de zile de acum încolo. Dacă o întrebi ce jucării a primit de Crăciun acum doi sau trei ani, nu-și aduce aminte. Însă își amintește absolut toate spectacolele la care am fost împreună!

Ce e Disney On Ice?

Producția Disney On Ice Reach For The Stars este un spectacol de familie antrenant care combină poveștile de suflet ale celor mai îndrăgiți eroi ai lumii Disney cu talentul patinatorilor de talie mondială, coregrafia plină de energie, costumele spectaculoase, luminile strălucitoare și scenografia uimitoare, pentru a crea o experiență de neuitat.

disney-on-ice_1

Un fenomen la nivel mondial, Disney On Ice ajunge pentru prima dată în România cu o producție nouă, după ce a încântat peste 285 de milioane de spectatori în 67 de țări de pe 6 continente, cu momente captivante din Regatul de Gheață, Mica Sirenă, Rapunzel și Frumoasa și Bestia, alături de cele mai îndrăgite personaje Disney.

disney-on-ice_3

Spre încântarea şi mai mare a copiilor, spectacolul Reach for the stars va fi prezentat de  Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald și Goofy! Ce poate fi mai frumos?

disney-on-ice_4

Când?

Reach For The Stars va avea loc în perioada 6-10 februarie 2019, la Romexpo, Pavilionul Central și este organizat de Amphitrion.

Reprezentațiile spectacolului Disney On Ice – Reach For The Stars vor avea loc după cum urmează: miercuri (6 februarie) ora 19:00; joi (7 februarie) ora 19:00; vineri (8 februarie) ora 19:00; sâmbătă (9 februarie) ora 11:00 și ora 15:00; duminică (10 februarie) ora 11:00.

De ce să mergi cu copilul la Disney on Ice?

Pentru că va fi magic! Ia priviți un trailer al spectacolului:

Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și Diverta) la prețuri începând cu 78 de lei.

Nu mi se pare deloc prețul mare, având în vedere toate eforturile uriașe depuse pentru acest spectacol!

Ca să vă faceți o idee, se va construi un patinoar de la zero, cu gheața adusă cu tirurile de organizatori. Se vor instala decoruri și vor fi implicați în jur de 100 de oameni în producție!

Iar organizatorii au promis că se va vedea bine de oriunde ai sta în sală, chiar a comentat acest aspect la conferința de presă domnul Steven Armstrong, vicepreşedintele companiei producătoare, Feld Entertainment.

disney-on-ice_2

Deci, ne vedem la Disney On Ice în februarie?

One Reply to “Disney On Ice – de acest Crăciun oferă o experiență cadou copilului tău!”

  1. Asta da motiv pentru o vizita in Bucuresti 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.