Despre mine şi acest blog

Contact: idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com

Sunt mândra posesoare a unei fetiţe de aproape 8 ani, care este de pe acum şi frumoasă şi deşteaptă şi veselă şi tot ce îşi poate dori un părinte de la copilul lui.

Am idei multe, din care nu pun în practică decât jumătate, iar un sfert sper să le împărtăşesc cu voi aici pe blog.

Traduc cărţi pentru copii din pasiune şi nimic nu mă bucură mai tare decât momentul în care deschid o carte tradusă de mine şi pe coperta interioară scrie numele meu la traducător. Am tradus şi o carte despre sarcină şi naştere, dar nu mă consider o autoritate în domeniu 😉 având în vedere că atunci când am rămas gravidă, mi-am dat seama că nu mai ţineam minte nici jumătate din informaţiile de acolo.

Sunt pasionată de gătit (prin urmare, emisiunile mele preferate sunt cele culinare), de bricolat şi de tot ce intră în sfera asta, de jobul meu pe resurse umane, de Ikea şi de lectura unor cărţi care sa mă destindă.

Nu citesc cărţi, nu mă duc la filme şi nu frecventez anumite locuri doar pentru că aşa se face, pentru că e cool, la modă, în vogă, sau cum mai vreţi să îi spuneţi. Îmi exercit cu încăpăţânare dreptul de a selecta singura cu ce mă îmbrac, ce accesorii port şi ce reviste cumpăr, fără să mă las influenţată excesiv de trenduri.

Mă consider unică în felul meu, am puţini prieteni dar pe care îi apreciez foarte mult şi nu las societatea să mă trateze ca pe o altă rotiţă în sistem.

Mă puteţi contacta pe adresa de email idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com, dar nu discut despre preţuri şi date de trafic de la “prima întâlnire”. Mai întâi discutăm despre voi şi despre mine şi despre  cum am putea colabora în mod eficient şi abia apoi stabilim ce-i cu traficul şi cu articolele şi cu bannerele şi cu chestii din astea practice care fac şi ele parte din viaţa de blogger.

Apariţii TV:

Protv – emisiunea Ce se întâmplă, doctore
Protv – România, te iubesc

Prima Tv – emisiunea Totul despre mame

Colaborări

Membru al juriului de bloggeri pentru premiul literar Augustin Frăţilă
Colaborator la primul ebook românesc culinar în scop caritabil
Apariţie în primul ebook gratuit Mama mea scrie o carte coordonat de Lucia Muntean Publishing
Am coordonat seria de interviuri cu scriitori şi ilustratori români din cadrul campaniei “Darul lecturii” de pe site-ul Activităţi Copii.ro
Am scris prefaţa cărţii pentru copii Poveşti pentru copii isteţi de Karina Mureşanu Vlad (detalii aici)
Am scris prefaţa cărţii Dincolo de cortină de Gabriela Hornoiu (detalii aici)

Interviuri

Revista Idei de afaceri martie 2012
Site-ul de călătorii Lumea Mare

 Pentru companii:

Reclama pe acest blog nu este gratuită iar blogul meu nu este mica publicitate. Nu public comunicate de presă, nu fac schimb de linkuri sau de bannere, nu închei parteneriate al căror beneficiu este “vă mărim traficul”. Nu scriu pentru trafic. Dacă aveţi un magazin/o afacere (online sau fizic/ă) şi doriţi reclamă pe acest blog, putem discuta despre o ofertă personalizată. Eu nu scriu anunţuri sau advertoriale seci, scriu poveşti, aşa că am nevoie de timp să le compun. Deoarece timpul alocat blogului este, uneori, limitat s-ar putea să dureze până apare un articol. De obicei, articolele care se lasă îndelung aşteptate sunt cele mai frumoase. Uneori îmi trebuie puţin nisip şi puţin timp ca să creez o perlă 🙂

Îmi rezerv dreptul de a nu scrie despre un produs pe care îl primesc nesolicitat, dacă nu-l consider de interes sau potrivit nişei pe care se află blogul meu.

Pentru edituri: Mă puteţi contacta pentru recenzii de cărţi dar şi pentru traduceri, în special dacă aveţi proiecte constând în cărţi pentru copii. Lista cu traducerile la care am lucrat o găsiţi în pagina Traducerile mele.