Despre mine şi acest blog

Foto: Mihai Răitaru
Foto: Mihai Răitaru

Contact: idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com

Pagina de Facebook a blogului: Blog Laura Frunză

Sunt mândra posesoare a doi copii minunaţi: Eliza de 8 ani şi jumătate şi bebe Vlad de câteva luni.

Am idei multe, din care nu pun în practică decât jumătate, iar un sfert sper să le împărtăşesc cu voi aici pe blog.

Traduc cărţi din pasiune şi nimic nu mă bucură mai tare decât momentul în care deschid o carte tradusă de mine şi pe coperta interioară scrie numele meu la traducător. Preferatele mele sunt cărţile pentru copii. Lista completă a traducerilor mele o găsiţi aici.

Sunt pasionată de gătit (prin urmare, emisiunile mele preferate sunt cele culinare), de bricolat şi de tot ce intră în sfera asta, de jobul meu pe resurse umane, de petrecut timp în natură şi de lectura unor cărţi care sa mă destindă.

Nu citesc cărţi, nu mă duc la filme şi nu frecventez anumite locuri doar pentru că aşa se face, pentru că e cool, la modă, în vogă, sau cum mai vreţi să îi spuneţi. Îmi exercit cu încăpăţânare dreptul de a nu mă lăsa influenţată excesiv de trenduri.

Mă consider unică în felul meu, am puţini prieteni dar pe care îi apreciez foarte mult şi nu las societatea să mă trateze ca pe o altă rotiţă în sistem.

Apariţii TV:

Protv – emisiunea Ce se întâmplă, doctore
Protv – România, te iubesc

Prima Tv – emisiunea Totul despre mame

Digi TV – emisiunea Jurnal pentru copii, cu reportajele despre Gloria şi unicornul magic, Vaiana şi Micul librar (un proiect cultural al editurii Litera, pe care îl moderez din martie 2017).

Nu a fost pe tv, dar a fost un proiect de suflet, un cooking video profesionist: Reţetă dorada în pergament

Colaborări

Membru al juriului de bloggeri pentru premiul literar Augustin Frăţilă
Membru al juriului Poveşti animate – un concurs de povestire scurtă scrisă de copii, organizat de Nickelodeon şi Telekom. Detalii aici.
Apariţie în primul ebook gratuit Mama mea scrie o carte coordonat de Lucia Muntean Publishing
Am coordonat seria de interviuri cu scriitori şi ilustratori români din cadrul campaniei “Darul lecturii” de pe site-ul Activităţi Copii.ro
Am scris prefaţa cărţii pentru copii Poveşti pentru copii isteţi de Karina Mureşanu Vlad (detalii aici)
Am scris prefaţa cărţii Dincolo de cortină de Gabriela Hornoiu (detalii aici)

Cărţi publicate

Brâie de inspiraţie folclorică, 2016 la editura Casa
Gloria şi unicornul magic, scrisă împreună cu alţi 4 leaderi de opinie din zona de parenting, publicată la DPH în 2016

Proiecte

Serialul Găteşte cu Eliza – o mini serie de 10 episoade, filmate şi editate acasă (în condiţii de “acasă”), în care fetiţa mea găteşte diferite reţete pentru a-i stimula pe copii să gătească şi ei cu părinţii. Detalii şi clipuri aici.

Ateliere

Foarte multe! Moderez ateliere creative pentru copii, pe diverse tehnici. Despre o parte dintre ele am povestit pe blog sub tag-ul atelier creativ.

Mă puteţi contacta pentru a modera evenimente, a ţine ateliere creative, a sta de vorbă, pur şi simplu. De asemenea, putem discuta şi despre advertoriale sau campanii pe blog sau pe pagina de Facebook a blogului, despre prezenţa la diverse evenimente sau despre alte tipuri de colaborări care să fie în beneficiul amândurora. Mă găsiţi pe email, pe Facebook – eu sunt sigură că ne vom împrieteni!