Hai la Gaudeamus – lansare şi dezbatere despre Ghidul fetelor

Despre Ghidul fetelor v-am povestit aici şi, pentru că multă lume a manifestat un interes deosebit faţă de această carte, m-am gândit împreună cu prietenii mei de la editura Casa să organizăm o lansare inedită la Gaudeamus, unde să povestim împreună cu părinţii şi cu fetele (pre- şi adolescente) despre care sunt cele mai mari provocări ale adolescenţei şi despre cum îi poate ajuta această carte plină de umor.

lansare-ghidul-fetelor

Invitatele mele speciale sunt:

Gabriela Maalouf, consilier şcolar şi psihoterapeut, cu vastă experienţă în lucrul cu adolescenţii, dirigintă la liceu şi mamă de doi copii, din care o fată de 10 ani. Gabriela ne va sfătui cum să facem faţă, ca părinţi, momentelor uneori tulburi ale adolescenţei şi va răspunde întrebărilor părinţilor şi fetelor din sală.

Paula Stan, elevă de liceu, este fiica bloggeriţei Mariana Stan, şi este o adolescentă tare dragă mie, care a acceptat să vină să ne spună cum i s-a părut ei cartea. Paula va încerca să răspundă şi ea întrebărilor invitaţilor din perspectiva celor 15 ani ai ei.

Editura Casa

Editura Casa a început ca o editură specializată pe cărţi de dyi, probabil cunoaşteţi deja seria Idei creative. Însă în ultimii ani a scos cărţi minunate pentru copii şi adulţi, atât pe nişa de educaţie, cât şi pe cea de beletristică (seria Conni, Bobiţă şi Buburuză, cărţile pentru copii mici).

Ghidul fetelor este o carte unică pe piaţa din România pentru că e scrisă din perspectiva foarte personală a autoarei şi nu oferă doar sfaturi punctuale, ci şi povestioare hazlii care să le facă pe fete să înţeleagă că nu sunt singure în povestea asta uneori complicată a drumului spre maturizare. Ilustraţiile sunt superbe, foarte artistice şi pot trezi latura aceea creativă pe care uneori adolescentele aleg s-o ascundă.

Unde?

În cadrul târgului de carte Gaudeamus, la standul 107 – Ceainăria Bernschutz, nivelul 3.20.

La ce oră?

La 11.00 fix. Încercăm să ne încadrăm într-o oră şi jumătate şi sperăm să avem cât mai mulţi participanţi şi cât mai multe întrebări!

Ce ziceţi, veniţi?

2 Replies to “Hai la Gaudeamus – lansare şi dezbatere despre Ghidul fetelor”

  1. Chiar as veni, daca ar fi mai aproape Bucurestiul de Baia Mare…..mult succes!

    1. Multumesc, sper sa iasa bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.