Dandelion: cadouri din bumbac certificat pentru copii și bebeluși

Am avut sâmbăta trecută un botez la o prietenă bună de-a mea și mi-am dorit foarte mult să-i ofer băiețelului ei un cadou mai special. Am tot căutat diverse opțiuni personalizate (rame foto, jucării din lemn, ba chiar m-am gândit și la un decupator de fursecuri cu numele lui), pentru că voiam ca darul să reprezinte o amintire frumoasă; să fie, peste ani, ceva primit la botez și păstrat cu drag, așa cum păstrăm și noi rama foto argintată pe care am primit-o de la ei.

Până la urmă, a venit în întâmpinarea mea Atelier Dandelion, cu o ofertă de pernuțe, păturici și jucării personalizate. Am vrut inițial să comand o salteluță de joacă, dar până la urmă am ales o pernuță cu buzunar, brodată cu numele lui, și o jucărie personalizată cu inițiala numelui, un iepuraș absolut adorabil.

dandelion_pernutapersonalizata

Vlad al meu are și el o jucărie din asta, de tip ”păturică”, este jucăria lui de atașament fără de care nu pleacă nicăieri, nu doarme și, în general, n-o pierde din ochi nicio clipă. Noi ne-am prins târziu că e așa de atașat de jucăria aia și am mai comandat una, dar pe cea nouă nu o acceptă deloc (e mai curată, evident!). Așa că vă sfătuiesc să luați din prima două jucării identice și să i le dați cu rândul 😀

dandelion_jucarie blanky

Pentru că știu cum sunt copiii mei și mereu se înființează curioși la orice colet care sosește, am ales de pe site ceva și pentru ei: o pernuță cu buzunar pentru Eliza – pentru carte – și o păturică cu mașini de oraș pentru Vlad.

Eliza este foarte pasionată de pernuțe, are o mulțime în patul ei și nu mă lasă să îndepărtez niciuna. Credeam că doar a mea e așa, dar zilele astea povesteau mai multe mame că și la ele e la fel, așa că m-am resemnat. Pernuța nouă e la loc de cinste pe patul ei, Eliza o iubește foarte mult.

E o pernă perfectă pentru o micuță cititoare, își poate ține cartea preferată aproape și, în plus, cu ajutorul mânerului, poate căra perna cu ea oriunde dorește! În buzunar mai încap și creioane colorate sau o lampă de citit, ca să le aibă pe toate aproape!

dandelion_perna cu buzunar

Vlad e foarte pasionat de mașini, în special de autobuze și mașini de pompieri. Nu se învelește cu pătura, dar o ținem întinsă pe tăblia pătuțului, ca să se uite la mașini atunci când se culcă. Și păturica are o etichetă brodată cu numele lui Vlad, iar polarul de pe verso este atât de moale, că aproape îmi vine să comand o păturică din asta și pentru mine 😀

Cred că ar merge și pe post de cuvertură pe timp de zi și pătură pe timp de noapte, dacă alegeți un imprimeu asortat la camera copilului.

dandelion_paturica

Cel mai mult la aceste produse îmi plac imprimeurile cu tentă vintage, eu fiind foarte pasionată de genul acesta de țesături. În plus, toate produsele sunt făcute manual de o mămică și o mătușă iubitoare de lucruri frumoase pentru copii.

dandelion_produse personalizate

Când m-am uitat pe site-ul lor, mai ales la corturile de joacă, am crezut că sunt importate de la vreun brand cu specific Montessori cunoscut. Din fericire, însă, nu sunt importate, ci făcute la noi, cu drag de copii, de cusut și de frumos.

Ce trebuie să rețineți despre Atelier Dandelion, în afară că e un brand autohton care merită încurajat, e că toate țesăturile folosite la crearea pernelor, păturilor, jucăriilor și corturilor sunt din bumbac 100%, certificat pentru absența substanțelor periculoase conform standardului Oeko-Tex 100. Deci nu doar că sunt foarte frumoase, dar sunt și sigure pentru copiii noștri.

Recomand lucrurile deosebite din atelierul Dandelion pentru orice ocazie: botez, aniversări, dar nu numai. Oricând vă puteți răsfăța copilul cu o pernă sau o păturică deosebită, făcută special pentru el.

2 Replies to “Dandelion: cadouri din bumbac certificat pentru copii și bebeluși”

  1. Nu vrei sa stii cum arata jucaria de atasament a lui Alexandru: ca dupa bombardamente! Am cumparat alta, asemanatoare, dar nu a primit-o. Rezultatul: la Ana Maria stam cu ochii-n 4 sa vedem ce isi va alege sa fin pregatiti cu vreo 3 buc.!

    1. Idem si la noi. Eu inca mai incerc sa gasesc o metoda de a murdari si cealalta jucarie in aceeasi maniera :))))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.