Super ofertă Litera – 3 cărți de familie pentru 37 de lei

Am postat pe Facebook, dar pentru cititorii abonați care nu au Facebook, iată oferta și aici: prietenii mei de la editura Litera m-au lăsat să selectez trei cărți cărora le-au făcut o super-reducere care poate fi accesată doar din linkul dedicat promoției:

Am ales așa:

”O mamă perfectă” – un thriller palpitant cu care să te scufunzi într-un fotoliu, alături de un pahar de vin, după ce le-ai dat copiilor celelalte cărți 

”Dacă aceasta ar fi o poveste” – o carte despre bullying și rezistență prin imaginație, pentru copilul mare care stă toată ziua cu nasul în telefon.

”Patrula Cățelușilor, colorăm cu apă” – cea mai cea carte de colorat cu apă, cu file cartonate și rezultate superbe + jocuri, pentru copilul mic care a scăpat un pic prea mult la desene animate. Este, la momentul acesta, cea mai faină carte de colorat cu apă din România.

E o ofertă atât de bună (cei 37 de lei total sunt mai puțini decât costă integral prima carte ) că îmi comand și eu pachetul, doar am și eu cadouri de făcut   

În plus, transportul e doar 10 lei pentru București și 15 lei pentru țară. Dar chiar și așa, totalul e super mic față de cât ar costa cărțile integral. În plus, cărțile se pot comanda și separat, la același preț special!

Iar dacă vă doriți și alte cărți de pe site, vă faceți o listă și când vă sună un operator pentru confirmarea comenzii, le ziceți ce vă doriți și ei vă fac o super ofertă la fiecare carte, special pentru voi!

Dați mai departe să afle și prietenii voștri, nu puteți rata așa ofertă, că doar vine Iepurașul, nu? Like & share!

Pachetul de cărți se comandă doar aici: https://www.litera.ro/promotii/oferta_speciala_litera

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.