Un Calendar de Advent cum mi-am dorit și mai mult!

Pe la jumătatea lunii noiembrie, cam în preajma lui Black Friday, căutam un calendar de Advent cu sertare, din lemn, așa cum îmi doream de mulți ani. Am zis că anul ăsta e anul în care mi-l cumpăr.

Dar, tot învârtindu-mă eu pe site-uri, am realizat că e prea scump, parcă nu-mi venea să dau 350 de lei pe unul. Și atunci m-a sunat Diana!

Pe Diana Poruțiu o știu de mulți ani, de la târgurile cu produse artizanale, iar fetele noastre au fost în tabere împreună. Ea creează, an de an, tot felul de minunății manuale pe care le vinde la târgurile de profil din Brașov și București. Vindea, mai exact. Pentru că anul ăsta… nu prea s-au mai ținut nici de unele.

Și Diana mi-a spus că și ei fac calendare de Advent cu ușițe, că pot să-mi aleg modelul și dimensiunea și, bonus, îl pot decora singură așa cum îmi doresc. Cum puteam eu să reufuz o asemenea ofertă?

N-am văzut nicio poză cu calendarul în timp ce era făcut, așa că am avut o mega surpriză când l-am primit: o minunăție din lemn, cu detalii pirogravate și cu miros de lumânări arse în Biserică. Mi-a plăcut enorm, l-am pus pe jumătatea de perete de lângă biroul meu și îl tot admir (și feresc de Vlad 😀 )

Nu știu dacă îl voi decora, îmi place așa simplu cum e, deși parcă mi-aș dori ca peisajul de sus să fie pictat, însă pentru asta aștept pe cineva special să se refacă și să se re-apuce de pictat 🙂 În rest, cel mai probabil îl voi lăsa așa sau maxim voi da un strat alb.

”Dulăpioarele” sunt suficient de mari pentru a încape în ele un dulce mai mic, un bilețel sau chiar un mic cadou (5x6cm).

Diana și Paul de la Nandra Laser fac o treabă grozavă cu decorațiunile decupate din lemn. Eu am mai primit și un set cu figurine care reprezentină scena Nașterii Domnului, care se pot picta sau colora cu cariocile.

Și agendă cu copertă cu Gryffindor, casa din Harry Potter preferată a Elizei.

Deci, dacă aveți nevoie de calendare sau alte decorațiuni de Crăciun, apelați cu încredere la Diana și Paul, sigur o să vă placă ce iese din mâinile lor!

Calendarul de Advent, așa cum e al meu, costă 140 de lei, iar unul cu scena Nașterii Domnului ca decorațiune, 160 (la care se adaugă și transportul sau ridicare personală în Brașov).

Pe Diana o puteți urmări pe pagina ei de artizanat aici: Diana Porutiu

Pagina pentru decorațiunile decupate din lemn este aici: Nandralaser

One Reply to “Un Calendar de Advent cum mi-am dorit și mai mult!”

  1. Wow, câte frumuseți! Să vă bucurați sănătoși de ele! Pupici!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.