Felicitare de 8 martie: pupici și inimioare pentru mama

Am ideea asta de felicitare în minte de câțiva ani, nu știu dacă m-am inspirat de undeva sau mi-a venit mie, dar până anul ăsta nu am reușit s-o pun în practică.

Am profitat, însă, de faptul că am fost acasă și că l-am prins și pe Vlad acasă pe timpul zilei și a fost și cooperant și am făcut niște poze să vedem dacă iese conceptul 😀 Suplimentar ne-a mai ajutat și ring light-ul Elizei, pentru că la mine în casă nu e lumină așa de bună.

Și a ieșit, așa că iată că vă povestesc și vouă. Noi am făcut mai multe, chiar împreună cu Vlad le-am executat, pentru că sunt ușor și rapid de făcut și merg realizate și în serie 😀

Materiale felicitare cu pupici și inimioare

Poze scoase pe hârtie mată, un perforator-inimioară, hârtie roșie, lipici solid, carton alb pentru felicitări, șnur de mărțișoare.

Mod de lucru

Așezați copilul în picioare la un perete alb sau în dreptul unui alt fundal alb (puteți lipi pe perete o coală albă de ambalat) și încercați să-i faceți o poză în timp ce se preface că dă pupici („bezele”).

Scoateți pozele pe hârtie mată (eu le-am scos la Fuji în mall, nu am consumat acasă tonerul imprimantei). Decupați silueta copilului și lipiți-o pe cartonul de felicitări.

Din hârtia roșie, decupați inimioare roșii cu ajutorul perforatorului. Lipiți inimioarele ca și cum ar fi pupici care pleacă în zbor din mânuța lui. Dacă nu aveți perforator cu inimioare, puteți folosi fluturași, frunzulițe, orice aveți la îndemână.

Lipiți șnurul de mărțișor legat ca o fundiță. Dacă aveți un scris de mână frumos, puteți scrie La mulți ani sau 8 martie pe față, dacă nu, faceți ca mine, scrieți doar în interior 😀

Felicitările au plecat deja spre bunici și sperăm să se bucure de ele. Dacă aveți mai mulți copii, puteți face cu fiecare în parte sau puneți unul de o parte și de alta și pupicii, de culori diferite, se pot întâlni la mijloc.

P.S.

Am umblat o grămadă să găsesc o cămășuță roșie pentru Vlad, eu voiam alb cu roșu dar se pare că nu există pentru băieței 😀 Până la urmă, am găsit cămășuța asta de tăietor de lemn la Next, la reducere (23 lei). E cam grosuță, dar mai merge o vreme. În magazine au intrat noile colecții, dar pe ici pe colo, dacă aveți noroc, mai prindeți și niște reduceri, mai ales la lucrușoarele de bebe mic.

One Reply to “Felicitare de 8 martie: pupici și inimioare pentru mama”

  1. lumeanoastramagica says: Reply

    Frumoase felicitări de 8 Martie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.