Tricourile – piesa de bază a oricărei garderobe capsulă

Cred că tricourile sunt acele piese de îmbrăcăminte care nu lipsesc din garderoba niciunei fete sau femei: sunt ușor de asortat la fustă sau pantaloni, vin într-o mulțime de croieli și modele și sunt acceptate într-o varietate mare de ocazii sociale (evident, nu vom merge în tricou la o nuntă sau la o petrecere simandicoasă, dar în rest, nu prea există limite unde le putem purta).

Eliza are în garderoba ei un număr necunoscut de tricouri (nu am răbdare să le număr 😀 ) și o singură cămașă (care îi mai vine :D). Își cumpără tricouri de peste tot, nu are o sursă exclusivă, iar cel mai recent i-am comandat tricouri colorate de pe site-ul Bonprix, când mi-am comandat și mie câte ceva.

”Cinci tricouri pentru cinci zile” a fost principiul ei, doar că s-a dat peste cap acest principiu, când li s-a cerut la școală tricouri exclusiv albe și doar unul dintre ele se potrivea acestei cerințe. Așa că ne-am conformat și am comandat altele. De fapt, ea și-a comandat, din noul ei fond de bani de buzunar la care are acces începând din luna septembrie.

Pentru tricourile Elizei criteriile sunt: să fie colorate, cu imprimeuri sau mesaje amuzante, să fie din bumbac 100%, cu mânecă scurtă clasică (nu din aia ”jumătate de mânecă”) si cu model la baza gâtului.

La mine, criteriile sunt fix pe dos: de preferat uni sau cu un imprimeu drăguț – lucru greu de găsit pentru că eu prefer tricourile cu decolteu în V și nu prea se pun imprimeuri pe acest model din cauza dificultății de poziționare. Norocul meu e că am găsit la reducere un tricou cu un imprimeu superb (27 lei a fost tricoul) și, deși este singurul din garderoba mea de acest gen, îl apreciez foarte mult.

Un alt criteriu la mine este să fie din materiale naturale și m-am orientat în ultima vreme spre in. În afară de cele două tricouri de in pe care le am din Lidl, mi-am mai comandat de pe siteul Bonprix încă trei tricouri de in: unul de culoare somon (64,9 lei), unul roz prăfuit (49,9 lei) și unul negru (34,9 lei). Pe ultimul l-am prins la reducere și mai sunt și acum disponibile câteva mărimi dacă vă interesează. Deci și eu merg pe principiul ”cinci tricouri de in pentru cinci zile” 😀

Același tricou roz, dar cu o bluziță subțire pe deasupra:

Și tricoul negru:

Și în varianta cu șorț 😀 (mă amuză teribil poza asta, zici că toată lumea de pe margini stătea la poză, dar a fost un instantaneu):

Tricourile de in merg super bine și la fustă și la pantaloni și le-am purtat în tot felul de împrejurări, chiar dacă a trebuit să scotocesc mult și bine prin poze să găsesc unele cu mine îmbrăcată în ele 😀 Se pare că obișnuiesc să fac mai multe poze altora decât mie!

Tot de la Bonprix, mai am și un tricou din bumbac organic, iar dacă sunteți deschiși să testați chestii noi, au și haine din tencel, un nou tip de material natural, făcut din pulpă de celuloză (fibră lemnoasă).

2 Replies to “Tricourile – piesa de bază a oricărei garderobe capsulă”

  1. Cel alb cu imprimeu este preferatul meu. Au haine calitative si rezistente la preturi bune. Eu am blugi de acum 5 ani care arata impecabil.

  2. Si mie imi plac tot tricourile in V. De alb ma feresc. Mi se pare ca imediat se pateaza si naiba il mai scoate 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.