Evenimentul Modern Dad’s Challenges revine în format fizic!

Nu-i așa că v-a fost dor de evenimentele fizice? Are și online-ul avantajele lui, pentru că pot participa persoane din toată țara, dar cele fizice sunt atât de importante pentru conexiunea umană că mai mult ca sigur că toți ne-am dorit să se întoarcă.

Iată că tații sunt cei care beneficiază primii de un astfel de eveniment, pe 18 mai de la ora 18.00, pe terasa Promenada Mall. Subiectele abordate la ediția asta de primăvară sunt așa de interesante, că și mie mi-ar plăcea să particip!

Iată ce vor putea afla tații la ediția Modern Dad’s Challenges – Spring Edition.

Ce amprentă las asupra copilului meu? O întrebare grea, dar de o importanță primordială atunci când vorbim despre familie, copii și reponsabilitățile pe care le avem ca părinte.

Prezența conștientă, conectarea continuă cu copilul, implicarea activă în activitățile lui zilnice și puterea exemplului personal, sunt doar o parte dintre elementele care contează în dezvoltarea pe plan cognitiv, social sau emoțional a copilului.

Despre rolul nostru în educația copilului și cum îl putem susține și ghida în toate etapele de dezvoltare, povestim alături de specialiști, la o nouă ediție a evenimentului Modern Dad’s Challenges.

Program:

18:30 – 19:20: 𝗖𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗲 𝘀̦𝗶 𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗿𝗲𝗹𝗲𝘃𝗮𝗻𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶?
19:20 – 20:10: 𝗖𝘂𝗺 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮̆𝗺 𝗿𝗶𝘀𝗰𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗶̂𝗻 𝗱𝗲𝗰𝗶𝘇𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹𝗲 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗶

20:30 – 21:00: 𝗦𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁̦𝗮 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿. 𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗶 𝘀̦𝗶 𝘀𝗳𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗲
21:00 – 21:30: 𝗗𝗮𝗱 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀 & 𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸𝗶𝗻𝗴

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că e nevoie să vă înscrieți pe site: Modern Dads. Evenimentul de Facebook este aici.

PARTENERI:

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺: Școala de bani
𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 𝗚𝗼𝗹𝗱: Bonduelle Romania
𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 𝗦𝗶𝗹𝘃𝗲𝗿: Graco România, Crystal Dental Clinic, Magazinele Next
𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹: Siguranță Auto Copii

Modern Dad’s Challenges este un proiect dezvoltat de agenția Creative Energy Corner. Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le implementează, tații îi pot urmări pe platforma www.moderndads.ro sau pe conturile de social media: Facebook, YouTube, Instagram Modern Dads. Iar pentru networking și socializare se pot alătura grupului privat – Grup Modern Dads.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.