Lansare Gloria şi unicornul magic

event-cover-lansare-8dec

Dragi cititori, am o mare, mare surpriză pentru voi! Sau nu mai e chiar aşa o surpriză dacă mă urmăriţi şi pe Facebook, pe pagina blogului 😀 O nouă carte cu numele meu printre autori a văzut deja lumina tiparului şi o lansăm în curând, într-un decor de basm la Park Lake Mall. La lansare vor fi prezenţi toţi autorii: subsemnata, Ana Nicolescu (Mămica Urbană), Miruna Mărgărit, Tily Niculae, Monica Popescu (Itsy Bitsy), precum şi ilustratoarea Ema Stanca-Macovei.

Gloria şi unicornul magic este o poveste de Crăciun ca nicio alta! În Ajunul Crăciunului, Gloria se gândeşte să fugă de acasă. Ea simte că părinţii nu o mai iubesc deoarece se ocupă mai mult de Petru, frăţiorul ei născut prematur. Ce se va întâmpla cu Gloria şi în ce constă magia unicornului (şi a Crăciunului!) veţi descoperi în carte. Vă invit să veniţi la lansare, să cumpăraţi cartea şi să ne sprijiniţi în acest proiect, împrăştiind vestea în toate cele patru zări. Nu uitaţi că un procent din vânzări va fi donat Asociaţiei Unu şi Unu, singura asociaţie de părinţi din România care luptă pentru drepturile prematurilor şi ale familiilor lor.

event-cover-lansare-8dec

Vă așteptăm cu mare drag și cu emoții pe 8 decembrie, de la ora 18.00, la Park Lake Shopping Center. Vom avea multe surprize, activităţi şi cadouri pentru părinţi şi copii, în zona special amenajată de Crăciun pentru copii.

interior-gloria

Lansarea este susţinută de multe branduri faine care au crezut şi cred în noi şi cărora le mulţumim din inimă: Itsy Bitsy FM, Meli Melo, Yves Rocher, Cătălin Nastase Photography, Cristina Nichitus Photography, Aqua Carpatica, Studio Magique-cabina foto, Starbucks, Blu Party, Livrez fericire, Celebook.

Dacă veniţi, ne-ar ajuta să lăsaţi un comentariu la articol sau să daţi “going” pe pagina de Facebook a evenimentului, ca să ştim pentru câţi copii să ne pregătim.

Ce cadou de Crăciun mai frumos ca acesta puteţi oferi copiilor pe care îi cunoaşteţi, ziceţi şi voi?! Puteţi comanda cartea de pe site-ul Didactica Publishing House sau o puteţi cumpăra direct de la lansare!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

3 Comment

 1. Sper sa pot ajunge!
  Oricum, felicitări și la cât mai multe înainte!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Mulţumesc, Mihaela! Mai am una frumoasă tare pe care mă tot chinui s-o scot, dar până acum nu s-au aliniat planetele. Cred că ţi-ar plăcea 🙂 Poate anul viitor să fie anul ei.

 2. popa roxana says: Reply

  Felicitari!!

Leave a Reply