COCO – lansare pe DVD şi un concurs Provideo

Încă de când am ieşit din sală la filmul Coco, Eliza a spus: vreau să-l mai văd o dată! Şi aceea a fost şi impresia mea. Sunt unele filme pe care nu le poţi vedea de mai multe ori, şi sunt altele pe care le-ai revedea şi de zece ori fără să te plictiseşti. În calitate de părinte, ajungi des să faci asta, vă asigur! Numai eu ştiu de câte ori am văzut un film stupid despre iepuraşul de Paşti când era Eliza mică sau DVD-urile cu Teletubbies!

Noi sunt mari fani DVD-uri. Eliza a avut mereu şi încă mai are o colecţie impresionantă de DVD-uri originale. Eu nu descarc filme. În primul rând pentru că e ilegal şi în al doilea rând pentru că nu-mi place să mă uit la filme pe laptop (şi nici nu mai ştiu de unde se descarcă :))))). Aşa că avem DVD-player şi ne uităm la filmele pe care le avem pe DVD. Dacă aţi mai urmărit articolele mele, ştiţi că v-am mai recomandat de-a lungul timpului diverse DVD-uri pe care le-am cumpărat.

De Paşti, de exemplu, pregătesc un mare regal: vizionarea seriei Harry Potter, am luat toate DVD-urile (le-am găsit super ieftin pe Provideo, la 19 lei bucata) şi aş vrea să facem un maraton de filme. Cu popcorn şi nachos şi toate cele 😀 Abia aştept!

Revenind la Coco, tocmai a apărut pe DVD, aşa că evident e pe lista noastră de achiziţii. Şi cu ocazia asta, vreau să particip şi la concursul pe care îl au, cu premii în lecţii de chitară şi vouchere la restaurantul mexican El Torito. Realitatea e că Eliza mă roagă de ceva vreme să o dau la lecţii de chitară şi evident că am spus NU până acum, numai că tocmai ce am fost la un eveniment Danonino la care părinţii erau încurajaţi să zică mai des DA copiilor, în special în ceea ce priveşte pasiunile lor, aşa că Eliza mă toacă mărunt-mărunt pe tema asta.

coco-dvd_3d-pack

Problema este că oricum nu ar mai încăpea încă o activitate în programul Elizei şi nici nu mi se pare că are suficient talent muzical cât să merite investiţia 😀 Aşa că mi-ar prinde bine cele 5 lecţii de chitară câştigate la concurs, măcar să văd dacă merită efortul, plus că premiul vine la pachet şi cu o chitară acustică. Premiul acesta este oferite de Scoalachitară.ro (în caz că vreţi şi voi lecţii de chitară) şi e bine de ştiut că, dacă vreţi să încercaţi la ei, au prima lecţie gratuită.

coco_1168x390

Celelalte premii constau în 5 vouchere a câte 200 de lei la Taqueria El Torito, un restaurant mexican pe care îl urmăresc de ceva vreme pe Instagram, pentru că au poze faine cu mâncare şi salivez de fiecare dată când văd ce postează. Sper să reuşim să ajungem şi noi într-o zi să testăm vestitele lor tacos.

Pentru a participa la concurs, trebuie să cumpăraţi DVD-ul Coco în format DVD, film distribuit de Pro Video în magazinele specializate, marile centre comerciale si pe www.provideo.ro. Cumpărătorii de pe site-ul www.provideo.ro sunt înscrişi automat în concurs. Ceilalţi trebuie să trimita poza/dovada achiziţiei pe contact@provideo.ro până pe 30 aprilie 2018, ora 17:00.

Perioada de desfăşurare a concursului este 27 martie – 30 aprilie, iar regulamentul integral poate fi consultat aici.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.