Felicitare cu note muzicale pentru o micuţă cântăreaţă

Am improvizat această felicitare cu note muzicale în vreo zece minute. Ştiu că fetiţa căreia i-am oferit-o merita mai mult, poate ceva mai vesel, dar e făcută la 12 noaptea, după o zi de muncă şi o ieşire oficială cu şefii şi colegii şi cu pleoapele aproape prinse cu scobitori ca să stea deschise. De pozat, am pozat-o dimineaţa, tot înainte să plec la serviciu căci, gata, s-a zis cu “distracţia” concediului de creştere copil şi m-am întors la jobul meu de bază.

felicitare-cu-note-muzicale_2

Dacă aş fi avut mai mult timp, aş fi lipit pe ea şi nişte autocolante frumoase, dar nu am avut în casă decât setul Cuvinte magice, care conţinea diferite variante de Thank You şi niciun Happy Birthday 😀 Să o scriu eu cu mâna mea era exclus, am un scris îngrozitor. Aşa că am lăsat-o simplă pe faţă şi am scris urarea noastră pe interior.

Dacă voi aveţi acasă imprimantă, puteţi imprima un La mulţi ani! frumos şi colorat sau, evident, îl puteţi scrie de mână dacă aveţi puţin talent la caligrafie. Alternativ, puteţi folosi setul de autocolante Happy Birthday de la DACO.

Materiale: carton pentru felicitări (eu am folosit un blank cumpărat ca atare), o riglă, o cariocă neagră cu vârf subţire, un perforator de 2,5cm cu notă muzicală (eu am unul de la DACOart, care nici nu e foarte scump), un baton de lipici solid.

perforator-daco-cu-note-muzicale

Mod de lucru: se trasează portativul şi se lipesc notele muzicale făcute cu perforatorul din hârtie neagră. Eu am trasat liniile de pe portativ la 1 cm distanţă unul de altul, pentru ca notele mele să se încadreze perfect. Aveam eu o viziune, să scriu partitura la Happy Birthday, dar chiar eram prea obosită să stau să mai improvizez şi să bibilesc la note.

E cam sobră aşa în alb şi negru, ar fi mers poate o cheia Sol colorată, dar nu am perforator cu cheia Sol şi nici măcar nu ştiu dacă există şi decupatul manual era cu siguraţă ieşit din discuţie 😀 Însă, dacă aveţi pe acasă, vreun pandantiv mic în formă de cheia Sol sau de altceva legat de muzică (poate rămase de la mărţişoare sau bijuuri mai vechi), puteţi adăuga un detaliu frumos felicitării.

La felicitare am mai adăugat o cutiuţă muzicală care chiar cântă Happy Birthday atunci când roteşti constant maneta (35 de lei în lanţurile mari de librării, gen Cărtureşti sau Librarium). Eu ador aceste mici cutiuţe muzicale, Eliza are una cu Fur Elise, dar le găsiţi în mai multe variante şi chiar cu reproduceri de diverse picturi celebre pe ambalajul de carton.

felicitare-cu-note-muzicale

Dacă aveţi de făcut un cadou rapid şi sunteţi lipsiţi de inspiraţie, o cutiuţă din asta muzicală, o felicitare cu note muzicale şi un buchet de flori o să vă scoată din orice încurcătură!

Dacă vreţi şi alte idei de felicitări pentru copii intraţi pe eticheta felicitare pentru copii – găsiţi sugestii de felicitări rapide sau mai migăloase, pentru fetiţe sau pentru băieţi, toate foarte frumoase şi creative!

4 Replies to “Felicitare cu note muzicale pentru o micuţă cântăreaţă”

  1. Ce idee frumoasa si usoara ! O sa o tin minte pt urmatoarea aniversare pe fuga:) Multumin, Laura pentru idei! Ti-am zis ca esti fenomenala, nu?:))

    1. Laura Frunză says: Reply

      Poţi să mai zici oricând! 😀

  2. Violeta Argatu says: Reply

    Pot sa-ti zic și eu? 🙂
    Foarte,foarte,foarte frumos, fata fenomenala!
    🙂
    Ești cam matinala :). Ți-a făcut Vlad cafeluță? :)))

    1. Laura Frunză says: Reply

      Mi-a făcut de toate de dimineaţă încoace, numai cafea, nu :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.